header foto header foto header foto header foto header foto
 

Hockey Rules!

Algemeen Nieuws afbeelding

20-10 Sint-Oedenrode - Het zou zomaar een kreet op deze graffiti-auto kunnen zijn. Maar hij klinkt ook vanaf de Bremhorst, waar een gezonde hockeyclub vrijwel dagelijks haar trainingen en wedstrijden afwerkt. Ware het niet dat het coronaspook ook voor MHC Sint-Oedenrode gevolgen heeft. Het is er nu rustiger dan normaal. Dat wil niet zeggen dat ze stil zitten. De club wil graag de vloot jongens en

Lees verder

Update maatregelen m.b.t. de verspreiding van het coronavirus

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

16-10 Tijdens de landelijke persconferentie dinsdag 13/10, van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen.  Deze zijn helaas nodig om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Lees verder

Aangescherpte maatregelen m.b.t. de verspreiding van het coronavirus.

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

29-9 Tijdens de landelijke persconferentie van maandag 28/9 j.l., van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen.  Deze zijn helaas nodig om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Lees verder

CORONA UPDATE 25/09/2020

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

25-9Het volgende is te lezen op Kliknieuws: "Burgemeester Kees van Rooij kondigde donderdagochtend tijdens een speciaal georganiseerde persconferentie aan dat de gemeente meer controles gaat uitvoeren in de horeca en bij sportverenigingen. Wanneer men zich niet aan de coronaregels houdt volgen er forse boetes en kan de gemeente zelfs overgaan tot sluiting. "Men laat de teugels vieren. Dat is niet de

Lees verder

Contributie 2020-2021

Algemeen Nieuws afbeelding

21-9Beste leden,
Op maandag 14 september j.l. is de mail betreft de contributie seizoen 2020-2021 naar iedereen verstuurd.
Mocht je deze mail niet hebben gezien controleer in dat geval even of deze niet in de spam terecht is gekomen.
Heb je de mail geheel niet ontvangen, of ontbreekt de bijbehorende factuur meld dit dan via [email protected]

Lees verder

Grote Clubactie 2020 gaat van start!

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

15-9 Ook dit jaar doet MHC Sint-Oedenrode weer mee met de Grote Clubactie en daar kunnen wij jullie hulp hard bij gebruiken!
We hebben de afgelopen jaren veel geld opgehaald voor de club, waarmee we al mooie doelen hebben kunnen realiseren. Zoals extra investering in ontwikkeling van trainers op te leiden en aanschaf van trainingsmaterialen.
 

Lees verder

Coronaprotocol verantwoord sporten gemeente Meierijstad

Bestuur MHC

2-9De gemeente heeft een nieuwe update van het coronaprotocol verantwoord sporten rondgestuurd. Dit is ook bestemd voor de sporters en ouders van sportende kinderen. Klik op de bijlage om het bestand te openen. 

Lees verder

De KeepClub is geopend!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

2-9 Maandag 31 augustus was de eerste training van de KeepClub. En wat was het gezellig en leerzaam! Tijdens de KeepClub maken speelsters uit de jongste jeugd en de D-jeugd kennis met de eerste beginselen van keepen. Deze teams hebben (meestal) nog geen vaste keeper en dan is het fijn om alvast te wennen aan het keeperspak. Keeperstrainers Katja van de Ven en Floor Lauwen stomen de meiden en

Lees verder

Jumbo sponsort bidons aan alle jeugdteams!

Acties Nieuws afbeelding

26-8Afgelopen zaterdag is er afgetrapt met de kennismakingsochtend voor alle jeugdleden. Daarnaast hebben we bidons + bidonrekjes kunnen uitdelen. 
Grote dank voor Jumbo voor het beschikbaar stellen van deze flessen!
Link facebook 

Lees verder

We zijn weer van start!

Technische Commissie

26-8Afgelopen week zijn we weer van start gegaan met de training en is het zelfs gelukt om alle teams en trainers een week eerder aan het werk te zetten.  We zijn dus goed van start gegaan, maar zijn nog opzoek naar een enthousiaste trainer voor Jongens D1 op woensdagavond van 18:00 tot 19:00. 
Vragen of aanmelden; mail naar [email protected]

Lees verder

Corona en hockeycompetitie

Bestuur MHC

23-8 Beste leden en betrokkene,


Bijgevoegd vinden jullie informatie over het Corona beleid dat gehandhaafd zal worden binnen MHC Sint-Oedenrode. We gaan uit van een correcte naleving van de regels en vragen daarbij ieder zijn medewerking.


Veel hockeyplezier,


Bestuur MHC Sint-Oedenrode Lees verder

Vertrouwenscontactpersoon (VCP) binnen MHC Sint-Oedenrode

Algemeen

21-8 Mijn naam is Elske Engel – Muller en ik ben vanaf 1 mei 2020 de vertrouwenscontactpersoon (VCP) binnen MHC Sint-Oedenrode. Ik ben al vanaf mijn 7de betrokken bij de vereniging Vanaf mijn 7e – 21e heb ik bij MHC gehockeyd en ik ben weer gaan hockeyen toen er een maandagavond competitie was. Inmiddels speel ik bij de donderdag avond competitie Ook onze 2 kinderen zijn lid van MHC

Lees verder

Zaterdag 29 augustus : A50 toernooi voor junioren

Technische Commissie Nieuws afbeelding

13-7 Op zaterdag 29 augustus starten we het wedstrijdseizoen weer op met het A50 toernooi. Dit is een jaarlijks toernooi voor A-B-C-D junioren waar de volgende clubs aan meedoen:
- SMHC de Hopbel - HC Uden - MHC Oss - HC Geel-Zwart - MHC St-Oedenrode - HC Boekel - HDL - Berlicum - MHC Heesch 

Lees verder

Teamindeling senioren + veteranen 2020-2021

Technische Commissie

24-6Beste (jong) senioren en veteranen, 
Bij deze de teamindeling voor komend seizoen.  Mocht je naam er nog niet bij staan, dan dien je je nog aan te melden via de ledenadministratie. Voor anderen vragen/opmerkingen graag mailen met [email protected]
Sportieve Grüsse, 
Roos

Lees verder

We trainen nog even door!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

9-6Normaal gesproken zou het hockeyseizoen nu ongeveer ten einde lopen. Omdat we veel hockeyloze weken achter ons hebben, willen we de schade enigszins inhalen door in juni nog even lekker door te trainen tot en met week 27. Voor de junioren teams vinden de laatste trainingen plaats in de week van 29 juni tot en met 3 juli. De jongste jeugdteams en trainingsmini's sluiten het seizoen af op zaterdag

Lees verder

Teamindelingen junioren seizoen 2020-2021 bekend **Update 9 juni**

Technische Commissie

2-6 ** update 9 juni ** Er zijn een aantal wijzigingen in de meisjes juniorenteams
De jongens- en meisjes juniorenteams seizoen 2020-2021 zijn bekend. Klik op lees verder om de bijlage te kunnen openen. Lees je dit bericht op de HockeyApp? Scroll dan helemaal naar beneden om de bijlage te openen.   Heb je vragen over de teamindeling? Neem dan contact op de huidige coach van je

Lees verder

Teamindelingen jongste jeugd seizoen 2020-2021 bekend

Technische Commissie

2-6De teamindeling voor de jongste jeugd is ook bekend. In de bijlage vinden jullie de indeling van de jongens en meisjes 3-6-8 tallen voor seizoen 2020-2021. Klik op lees verder om de bijlage te openen. Lees je dit bericht in de hockeyapp, scroll dan helemaal naar beneden om de bijlage te openen.

Lees verder

Overzicht van vacatures MHC

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

26-5 Beste leden,

Ondanks vele vrijwilligers die zich inzetten voor MHC Sint-Oedenrode staan er nog steeds verschillende vacatures open. De komende 3 weken gaan we er extra aandacht aan besteden om deze vacatures voor 15 juni in te vullen. De vacatures verschijnen via social media en zijn te vinden op de website van MHC Sint-Oedenrode (zie bijlage). Houd dat dus scherp in de gaten!

Lees verder

Let op! Gewijzigde trainingstijden vanaf maandag 18 mei

Technische Commissie

17-5 Vanaf komende week trainen ook de senioren weer. Daardoor zijn er aantal wijzigingen in het trainingsschema. Check deze week dus goed de Lisa-app voor gewijzigde aanvangstijden. 
Donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. De geplande trainingen vervallen op deze dag tenzij met het team anders wordt afgesproken. De trainingen van vrijdag 22 mei gaan gewoon door.

Lees verder

Keepen = Cool

Jeugd Commissie Nieuws afbeelding

14-5 Sinds maandag staan ook onze jeugd-doelverdedigers weer op het veld. Katja, Tom, Frank en Rob zijn de enthousiaste trainers van deze enthousiaste groep keepers. Sinds ruim een jaar, is er hard gewerkt om deze trainingen een blijvende structuur te geven binnen MHC. Dit heeft geresulteerd in een beleidsplan, wat maart jl. een feit is geworden. Zo gauw als de ontwikkelingen rond Covid-19 het

Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode