header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsormogelijkheden

Sponsor worden!

MHC Sint-Oedenrode kan alleen goed functioneren met steun van onze sponsors. De sponsorcommissie zoekt daarom naar bedrijven en personen, die MHC Sint-Oedenrode willen ondersteunen. Er wordt met iedere sponsor een specifiek programma besproken en vastgesteld die specifiek ingaat op marketing & communicatie.

MHC Sint-Oedenrode kan niet zonder een actieve en resultaatgerichte betrokkenheid, zowel voor leden als voor sponsors. In de relatie met onze sponsoren is het sleutelwoord partnership.

Wij hopen dat de betrokkenheid bij MHC Sint-Oedenrode u aanspreekt en dat u kiest om MHC Sint-Oedenrode te sponsoren. Dit kan op verschillende manieren. Graag willen wij u vragen om bij interesse contact op te nemen met de sponsorcommissie door een email te sturen aan [email protected] Wij staan klaar voor u!


Kledingsponsoring

Binnen MHC Sint-Oedenrode gelden speciale regels met betrekking tot sponsoring op kleding. Er wordt vaak door enthousiaste ouders en/of leden die een bedrijf hebben, kleding aan de spelers of speelsters ter beschikking gesteld. Dit zijn bijvoorbeeld wedstrijdshirts, fleece-truien, trainingspakken, "aftergame-shirts” enz.

MHC Sint-Oedenrode is met deze initiatieven gelukkig, maar dienen wel van te voren te worden besproken met de sponsorcommissie.

De hoofdregels zijn:

In alle gevallen van teamsponsoring dient vooraf toestemming te worden verkregen!

Sponsoruitingen op wedstrijdkleding moeten qua afmetingen conform de regels van de KNHB zijn.

Voor alle teams geldt dat rekening moet worden gehouden met de branche exclusiviteit van de reeds aanwezige sponsors.


De Wit Schijndel aan de Rooiseweg 22 te Schijndel is de kledingsponsor van MHC Sint-Oedenrode. Op alle kledingartikelen ontvangt u als lid van MHC Sint-Oedenrode 10% korting.


 

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode