header foto header foto header foto header foto header foto
 

Lidmaatschap MHC Sint-Oedenrode

Welkom bij MHC Sint-Oedenrode

 

Leuk dat je wilt komen hockeyen bij MHC Sint-Oedenrode. Je kunt lid worden vanaf de leeftijd van 5 jaar. Je leert dan spelenderwijs om samen te werken op het hockeyveld. Teambuilding, sportiviteit en respect spelen een belangrijke rol. Bij MHC Sint-Oedenrode leer je sportief en sociaal hockeyen, op niveau. 

 

Lid worden

Lid worden bij ons is gemakkelijk. Als je lid wil worden van MHC Sint-Oedenrode vul dan het inschrijfformulier in, wat vervolgens verzonden wordt naar de ledenadministratie.

Adres ledenadministratie: Sandra vd Heijden, Hoogstraat 51, 5492 VV Sint-Oedenrode

Na aanmelding ontvang je van [email protected] een bevestiging. Van de Technische Commissie krijg je informatie over de indeling in een team. Als je twijfelt of hockey iets voor jou is dan mag je altijd gratis 3 proeflessen meedraaien. Meld je hiervoor aan via [email protected], vervolgens hoor je op welk tijdstip voor jouw leeftijd de trainingen zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag in contact komen met de club, stuur dan een e-mail naar [email protected].

 

Indeling

De indeling bij onze club verloopt als volgt: (Uitgangspunt bij het indelen van deze kinderen is altijd leeftijd op peildatum 30 september)

 

Jongste jeugd

Ieniemienies 5 jaar

Trainingsmini’s 6 jaar

F 3-tallen 7 jaar

E 6-tallen 8 jaar

E 8-tallen 9 jaar

Junioren

D 11-tallen 10-11 jaar

C 11-tallen 12-13 jaar

B 11-tallen 14-15 jaar

A 11-tallen 16-17 jaar

Senioren

11 tallen vanaf 18 jaar

 

De ieniemienies en trainingsmini´s trainen op zaterdagmorgen. Vanaf de F-3-tallen ga je op zaterdag competitie spelen. De F 3-tallen en E 6-tallen trainen 1x per week. De E 8-tallen en alle 11–tallen trainen 2x per week. Waar mogelijk houden we rekening met voorkeuren voor vriendjes/vriendinnetjes. De Technische Commissie kan besluiten om van het leeftijdscriterium af te wijken, bijvoorbeeld als er teams ontstaan met te veel of te weinig kinderen of als kinderen in een ander schooljaar zitten dan hun leeftijdsgenoten.

Vanaf de C-junioren worden er selecties gehouden. Voorwaarde voor selectie is dat er per categorie minimaal twee teams gevormd moeten kunnen worden waarvan het 1e team een selectieteam zal worden. De andere teams zullen gelijkwaardig ingedeeld worden. 

 

Rustend lid

Als een lid om een bepaalde reden niet meer kan of wil hockeyen, maar toch graag betrokken wil blijven bij de club, kan men rustend lid worden. De rechten die aan een lidmaatschap zijn verbonden blijven dan behouden. De contributie bedraagt dan 27,50 per persoon.

 

Verzekeringen

MHC Sint-Oedenrode heeft twee verzekeringen afgesloten voor de risico´s die aan het hockeyen verbonden zijn:

Wettelijke aansprakelijkheid: deze verzekering geldt, wanneer MHC Sint-Oedenrode wettelijk wordt aangesproken.

Sportongevallenverzekering: dit geldt voor de financiële gevolgen van blessures en andere sportongevallen. Hiermee is elk lid van MHC Sint-Oedenrode altijd verzekerd tijdens activiteiten van MHC Sint-Oedenrode.

 

Belangrijk!

Bij vervoer naar uitwedstrijden dient de bestuurder zelf te zorgen voor een ongevallen-inzittenden verzekering.

 

Incasso

Om de administratieve afhandeling van contributies wat efficiënter te maken voor onze club, willen we je ter overweging geven om de contributies via incasso te betalen. Dit kunt u aangeven door uw bankrekeningnummer en tenaamstelling in te vullen. Het kan ook op een later moment nog via een email naar [email protected]

 

Nieuw shirt

Elk nieuw lid van MHC Sint-Oedenrode mag eenmalig een nieuw hockeyshirt kopen bij De Wit in Schijndel en de kosten daarvan (€34,95) declareren. Graag een scan van het bonnetje sturen naar [email protected]

 

Vrijwilligerstaken

Wanneer je aanmeldt bij MHC Sint-Oedenrode is het gebruikelijk dat leden een aantal taken vrijwillig uitvoeren. De inzet van vrijwilligers is erg belangrijk voor de vereniging en kunnen we elkaar helpen bij verschillende activiteiten.

Spelbegeleider

* Vanaf de C-jeugd worden leden ingezet om wedstrijden van de mini's te begeleiden.

Scheidsrechter

* Vanaf 14 jaar nemen leden deel aan een eenmalige scheidsrechterscursus zodat ze een scheidsrechterskaart behalen. Hiermee is het toegestaan om elftalwedstrijden te fluiten.

* Ook ouders van jeugdleden kunnen een scheidsrechterskaart behalen.

Wedstrijdsupervisor (zaalhockey)

* De wedstrijdsupervisor ontvangt de bezoekende teams en ziet erop toe dat de scheidsrechters op tijd op het veld staan.

* Op de website is te vinden wie wanneer moet fluiten of supervisor is.

Trainingssupervisor

* De trainingssupervisor is bij trainingen aanwezig zodat kinderen op een verantwoorde en veilige manier bij de training aankomen, gedurende de training verblijven en het complex verlaten.

 

Vrijwilligersfuncties

Naast de gebruikelijke vrijwilligerstaken is er natuurlijk altijd veel te doen op de club. Wil je ook bijdragen aan onze hockeyclub?

Stuur een email naar [email protected]. Vele handen maken tenslotte licht werk. 

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode