header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Winterstop programma jongste jeugd

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

14-1 We hebben één gezamenlijk "jongste jeugd winterstop programma". Dit houdt in dat er op "gewone zaterdagen in de winterstop" door jongste jeugd gehockeyd wordt. 
Klik hier voor het schema

Lees verder

Kersttraining trainingsmini's

Jongste Jeugd

10-12Kerstbomen vullen met ballen, kerstboom slalom, kerstballen schieten.... de laatste mini training was helemaal in kerstsfeer. De trainingsmini groep heeft nu even vakantie. De trainingsgroep begint weer op 15 januari om 10.00-11.00 uur. 
Fijne feestdagen.

Lees verder

Rockey sluit herfstseizoen af - 12 maart beginnen zij weer

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

6-12 De laatste Rockey van dit jaar zit erop. In september zijn 15 stoere peuters gestart met Rockey. Tijdens deze buitengym introduceerde de mascotte Rockey wekelijks een nieuw thema, waarna de kinderen met veel plezier samen konden spelen en bewegen. Na iedere les kregen de kinderen een sticker om op hun speciale beloningsposter te plakken. Afgelopen zaterdag sloten we af met een pietengym.

Lees verder

Sinterklaas op de club - zoals altijd een groot feest

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

26-11 Zaterdag 27 november was Sinterklaas op bezoek. En wat was dit een leuke tijd op de club! Alle teams mochten hun zangkunsten aan de Sint laten horen. De kinderen kregen een cadeautje, ranja en er was buiten ook nog een Pieten parcours. Ook liet de jongste de hockeysticks niet links liggen. er werd lekker gehockeyd in het miniveld. Ook voor de oudere jeugd had Sint een leuk geschenk. De

Lees verder

Trainingsjongens 5-10 jaar

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

15-9 Maandag 20 september starten de trainingsjongens weer. Ben je tussen de 5 en 10 jaar dan kun je meedoen! We trainen op maandag van 17-18u op veld 1CD. Ouders en opa's en oma's mogen komen kijken. 

Lees verder

Rockey, de stoere buitengym voor peuters gaat zaterdag 18-9 van start

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

15-9 Op zaterdag 18 september start de eerste les van Rockey. Twaalf stoere peuters hebben zich aangemeld om mee te gaan doen en daarmee zit de groep vol. 

Lees verder

Afsluiting Jongste Jeugd

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

3-7 Waauw!! 
Wat een mooie afsluiting van onze jeugd 3-6-8 tallen onze toppertjes. 
 
Zowel de jongens als de meiden hebben een super leuke gezellige dag gehad. Onze enige echte Rodi kwam het seizoen mee afsluiten. 
 
Bedankt allemaal voor de hulp want zonder de ouder hulp was deze dag niet zo geslaagd als vandaag. 

Lees verder

Nieuw: trainingsjongens!

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

7-6 Voortaan hebben we een aparte groep voor de startende jongens, zij trekken op met het jongens F-team (en trainen op maandag en zaterdag). 
 
Omdat er de komende weken competitiewedstrijden gespeeld gaan worden gaan de trainingsjongens op zaterdag meedoen met de trainingsmini's. 
 

Lees verder

Calling all SUPER HEROES

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

12-4 Nieuw: Jongensuur op maandag. 
 
Vanaf deze week is een nieuwe jongensgroep gestart. Zij trainen op maandag van 17-18u en zaterdag van 10-11u samen met de jongens-F3. 
 

Lees verder

Vrije training voor (nieuwe) hockey kanjers!

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

4-3 @ Alle ouders met (potentiële) hockey-kids!
Het is zover: aanstaande zaterdag kun je erbij zijn om mee te maken hoe hockey-werkt!! Er wordt een fantastische ochtend georganiseerd bij MHC Sint-Oedenrode voor nieuwe kanjers die kennis willen maken met hockey. Voor jongens en meisjes!!


Lees verder

Hockeyclinic maandag 22 april

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

29-3Heb jij zin om op tweede paasdag lekker te hockeyen? Doe dan op 22 april mee met de Paasclinic. 
Aanmelden kan via [email protected] Vermeld je naam, leeftijd, groep en school.


Lees verder

Carnavalstoernooi Jongste Jeugd

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

27-2Een zonnetje, vette carnavalsmuziek, kopje koffie, een zonnebril in combinatie met een lading enthousiaste hockeyers en coaches. Met deze ingrediënten heb je niet heel veel meer nodig. Het carnavalstoernooi voor de jongste jeugd was afgelopen zaterdag een reuze gezellig. De jongens en meisjes hebben weer zin in de lentecompetitie! Maandag 11 maart starten de trainingen weer we zien alle 3-,6 en

Lees verder

2 april: Paasclinic!

Jongste Jeugd

2-3 Op 2 april (tweede paasdag) is er weer een supergave hockeyclinic voor de spelers van de jongste jeugd en hun vriendjes en vriendinnetjes.   Vanaf 10 uur staan er hockeytoppers klaar om jullie allerlei tips en trucjes te leren met hockeystick- en bal!   Schrijf je vandaag meteen in en neem vrienden of vriendinnen mee. We hebben een superleuk programma! Meld je meteen aan via dit

Lees verder

23 en 24 juni: Hockeykamp Jongste Jeugd

Jongste Jeugd

24-5De jongste jeugdcommissie is alweer volop bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse hockeykamp. Wegens groot succes vorig jaar gaan we weer kamperen en verzorgt elk team zelf de tenten (geen caravan). Het kamp vindt plaats van vrijdag 23 juni 17.00 uur tot zaterdag 24 juni 12.00 uur. Het kamp is voor de drietallen, zestallen en achttallen die dit jaar competitie hebben gespeeld. Vul

Lees verder

Hockeykamp 3-6-8-tallen (2022)

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

24-5 De jongste jeugdcommissie is alweer volop bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse hockeykamp. Meer info volgt via de teammanagers.

Voor wie? 3 tallen, 6 tallen, 8 tallen
Groetjes van de jongste jeugd commissie


Lees verder

Paasclinic (2022)

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

18-3
Op tweede Paasdag is er weer een supergave hockeyclinic voor de spelers van de jongste jeugd en hun vriendjes en vriendinnetjes. Vanaf 10 uur staan er hockeytoppers klaar om jullie allerlei tips en trucjes te leren met hockeystick- en bal!   Schrijf je vandaag meteen in en neem vrienden of vriendinnen mee. We hebben een superleuk

Lees verder

24 mei papa-mama hockey jongste jeugd

Jongste Jeugd

13-5 Ieniemienies en trainingsmini's
24 Mei is de laatste training van dit seizoen en dit is een hele bijzondere training. Op deze training mag jij papa en mama meenemen om samen te hockeyen. Vergeet je niet tegen papa en mama te zeggen dat ze sportkleding aan moeten doen? Er zijn voldoende sticks op de club aanwezig. We trainen zoals altijd van 10.00 tot 11.00 uur. Daarna

Lees verder

Hockeykamp op 20 en 21 juni

Jongste Jeugd

19-5 Alle jongste jeugdleden die spelen in een 3-tal, 6-tal en 8-tal zijn uitgenodigd om op 20 en 21 juni deel te nemen aan het hockeykamp. De camping gaat dan weer open en dit keer zullen er Braziliaanse sferen hangen. Aanmelden met het inschrijfformulier wat je via de coach gekregen hebt.
Voor vragen kun je terecht bij [email protected]


Lees verder

2e paasdag hockeyclinic met Topper Tijn Stuve

Jongste Jeugd

18-3
Zorg dat je erbij bent!
Op 2e paasdag 28 maart 2016 is er bij MHC Sint-Oedenrode een clinic met topper Tijn Stuve.
Tijn Stuve, speler van jong oranje, zal de gehele dag aanwezig zijn om hockeytips en trics te delen! Er zijn diverse hockeyspelletjes/ wedstrijdjes om je eigen technieken te oefenen en verbeteren.
Programma clinic:
 

Lees verder

Save the date! hockeyclinic op 2e paasdag

Jongste Jeugd

24-2 Zoals elk jaar organiseren we op Tweede Paasdag ( maandag 28 maart ) een te gekke gratis hockeyclinic! We zijn nog druk bezig om een leuk en sportief programma in elkaar te zetten, maar dat het gaaf wordt, dat staat vast. Zorg dus dat je erbij bent en zet de clinic in je agenda! Vergeet niet om je aan te melden en stuur een mail naar: [email protected] Geef aan dat je wilt

Lees verder

sinterklaas op hockeyclub

Jongste Jeugd

30-11Afgelopen zaterdag kwam sinterklaas met 2 pieten de trainingsmini's en 3-tallen bezoeken. In de bijlage een impressie van dit gezellige feest.

Lees verder

hockeykamp jongste jeugd

Jongste Jeugd

12-6 Op 19 juni vanaf 17.00 uur tot 20 juni 12.00 is de minicamping weer open voor de jongste jeugd. ( meer informatie via [email protected] )
 RAINBOW COLORS ON THE MOVE!
 
Lees verder

Raboclinic, met dit jaar international Roderick Weusthof, was wederom een succes!

Jongste Jeugd

8-4 Op tweede paasdag organiseerde MHC Sint-Oedenrode een hockeyclinic voor de jongste jeugd en jeugd, voor leden en niet-leden. Tijdens het ochtendprogramma  vermaakte een grote club enthousiaste kinderen zich prima tijdens de Fun Clinic. Hockey International, Roderick Weusthof alias ‘de Knoest’ begeleidde samen met drie toppers uit de hoofdklasse de verschillende spellen. 

Lees verder

Roderick Weusthoff bij Rabo Hockeyclinic

Jongste Jeugd

31-3Op maandag 6 april zal Roderick Weusthoff samen met 3 hoofdklassespelers de Rabo Hockeyclinic verzorgen. Roderick Weusthoff is vorig jaar gestopt met internationaal spelen. Hij speelde 153 interlands voor oranje en scoorde 79 keer. Hiermee is Roderick topscoorder aller tijden van de Nederlandse Hoofdklasse Hockey. Wil je hierbij zijn? Schrijf je in via [email protected]

Lees verder

2e paasdag Rabo hockeyclinic met international

Jongste Jeugd

24-3Op maandag 6 april wordt de Rabobank Hockeyclinic gehouden. Er zal wederom een international-speler aanwezig zijn om tips en trics te geven en een uitdagend hockeyspel mee te spelen. Het programma is als volgt: 10.00 - 11.30 jongste jeugd en vriendjes/vriendinnetjes fun-clinic 11.30 - 11.45 vragenronde en fotoshoot international 12.15 -  13.45 A-B-C-D jeugd clinic 13.45 - 14.00

Lees verder

Sinterklaas

Jongste Jeugd

21-11Sinterklaas zal op zaterdagmiddag 29 november een bezoek brengen aan onze club. De ieniemienies, trainingsmini's en 3-tal F teams zijn hiervoor uitgenodigd. Vergeet niet om je aan te melden via [email protected] 

Lees verder

2e paasdag clinic met Wouter Jolie

Jongste Jeugd

19-4Op 2e paasdag zien we de ieniemienies, trainingsmini's, F en E teams en kinderen tot 10 jaar graag van 10.00 tot 11.45 uur op het veld.  De 11-tallen ( A-B-C-D - teams ) van 12.15 tot 14.00 uur.


Lees verder

International Wouter Jolie geeft op 2e paasdag hockeyclinic

Jongste Jeugd

9-4 Doe gratis mee aan de Rabobank Hockeyclinic
Heb jij je al ingeschreven?!  

Op maandag 21 april (2e Paasdag) vindt de Rabobank Hockeyclinic met International Wouter Jolie plaats bij hockeyclub MHC Sint-Oedenrode  

Lees verder

Sinterklaas bij de hockeyclub

Jongste Jeugd

5-12 Op zaterdag 30 november bracht Sinterklaas met zijn pieten een bezoek aan onze club . Ook dit jaar was dat weer een groot feest voor de kinderen. Voordat Sint en zijn pieten er waren hadden we al bezoek van Piet Tweet en Puk Ongeluk , zij waren de pepernoten kwijt !

Gelukkig is alles goed gekomen en gingen alle kinderen met pepernoten en een cadeautje naar huis ......

Lees verder

informatieavond ouders nieuwe 3-tallen

Jongste Jeugd

21-8Woensdag 21 augustus om 17.30 is er een bijeenkomst voor de ouders van de nieuwe 3-tallen in het clubhuis. Hier wordt informatie gegeven mbt. de komende competitie.

Lees verder

hockeykamp jongste jeugd 17 en 18 augustus

Jongste Jeugd

22-5Hockey is beestachtig cool ! De jongste jeugdcommissie is alweer volop bezig met het organiseren van het hockeykamp. Via de coaches heeft iedereen een uitnodiging ontvangen. Denken jullie eraan om het inschrijfformulier op tijd in te leveren. Het wordt weer beestachtig gezellig !! formulier hockeykampLees verder

Rabobank Hockeyclinic met Floris Evers, leuk en leerzaam

Jongste Jeugd

21-5 Op maandag 20 mei waren de jeugdleden van MHC Sint-Oedenrode fanatiek in de weer met verschillende technieken en tactieken van het hockeyspel.Lees verder

Hockeyinternational Floris Evers bezoekt MHC Sint-Oedenrode

Jongste Jeugd

16-5

Doe mee aan de Rabobank Hockeyclinic
Heb jij je al ingeschreven?!

Op maandag 20 mei (Pinksteren) vindt de Rabobank Hockeyclinic met tophockeyer Floris Evers plaats bij hockeyclub MHC Sint-Oedenrode (Bremhorst 2).

Lees verder

20 mei Rabobank Hockeyclinic met international Floris Evers

Jongste Jeugd

11-5Maandag 20 mei Rababank Hockey Clinic dag bij MHC Sint-Oedenrode!
Helaas komt er door onvoldoende belangstelling geen b-toernooi op 18 mei en geen cd-toernooi op 19 mei. Daarom wordt er op maandag 20 mei voor alle jongste jeugd - en jeugd leden een Rabobank Hockey clinic georganiseerd!

Hockey International Floris Evers

Lees verder

trainingsmini's en ieniemienies 2x geen training

Jongste Jeugd

23-4Op zaterdag 27 april en zaterdag 4 mei zijn er geen trainingen voor de trainingsmini's en ieniemienies ivm de meivakantie. Op zaterdag 11 mei zien we jullie graag weer om 10.00 uur op het veld. Fijne vakantie !

Lees verder

pinksterweekend = toernooiweekend

Jongste Jeugd

13-3In het pinksterweekend van 18 - 19 en 20 mei willen we toernooien organiseren voor de jongste jeugd, CD- jeugd en B-jeugd.

Op zaterdag 18 mei staat de B-jeugd ingepland. Tips en vrijwilligers zijn hier nog van harte welkom. [email protected]


Lees verder

geen training trainingsmini's ieniemienies

Jongste Jeugd

23-2Omdat het ijzig koud is vandaag( zaterdag 23 februari )gaat de training van de trainingsmini's en ieniemienies niet door.

Lees verder

het weer zit niet mee

Jongste Jeugd

1-2 We hebben ijs gehad, we hebben sneeuw gehad en nu hebben we teveel water. De velden zijn doorweekt, geen veldhockey dus op zaterdag 2 februari.

Lees verder

geen veldhockey

Jongste Jeugd

24-1 Het is nog steeds niet mogelijk om op de velden te spelen. Geen veldtrainingen dus.


Lees verder

geen veldtrainingen

Jongste Jeugd

17-1Het winterse weer laat het helaas niet toe om de wintertraining op het veld door te laten gaan. Wederom een hockeyloze zaterdag voor de jongste jeugd.

Lees verder

ijsvrij

Jongste Jeugd

11-1Zaterdag 12 januari geen veldtrainingen. Allemaal ijsvrij.

Lees verder

sneeuw, dus geen veldtraining

Jongste Jeugd

7-12 De veldtraining van zaterdag 8 december is afgelast. Door de sneeuw is het voor de kunstgrasvelden niet goed om hierop te lopen/spelen. Jammer, anders hadden we nog een leuk sneeuwballengevecht of sneeuwpoppen-wedstrijd kunnen houden.   Veel sneeuwplezier!  

Lees verder

wel/ niet buiten trainen?

Jongste Jeugd

6-12Zijn de velden bespeelbaar? Kijk zaterdagmorgen voor je naar de training gaat op de site, hierop vermelden we of de buitentrainingen van de jongste jeugd door kunnen gaan ivm het weer.

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode