header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Headsets voor scheidsrechters (eerste teams)

Arbitrage Nieuws afbeelding

13-11De club heeft headsets aangeschaft voor de scheidsrechters. Middels deze headset kunnen (bonds)scheidsrechters voor D1 en H1 met elkaar communiceren tijdens de wedstrijd en eventueel met elkaar overleggen ingeval van een onduidelijke en/of onterechte beslissing.

Lees verder

Nieuwe teamfuncties: Hulpouders voor scheidsrechters

Arbitrage Nieuws afbeelding

27-10 Er zijn al 9 teams voorzien van een hulouder. Zij zijn al aan de slag om mee te helpen in de opleiding van de scheidsrechters. Dat vinden we super fijn. We merken elke week verbetering op het veld en scheidsrechters, coaches en spelers vinden het heel fijn werken. Hieronder staat een overzicht van de teamverdeling. De wekelijkse invulling kan met ouders onderling afgestemd worden. Wil jij

Lees verder

38 nieuwe scheidsrechters

Arbitrage Nieuws afbeelding

28-9 Hoera, Maar liefst 38 van de 44 kandidaten voor het scheidsrechtersexamen zijn dinsdag 28-9 geslaagd! Wij willen iedereen van harte feliciteren. Als je je diploma hebt gehaald kun je nog meer uit de wedstrijden halen. Zowel je eigen wedstrijden als speler als de wedstrijden als scheidsrechter.  
Heb je het nog niet gehaald? 

Lees verder

Scheidsrechters examen groot succes

Arbitrage Nieuws afbeelding

31-3 Proficiat voor iedereen die zijn scheidsrechtersdiploma heeft behaald! 
Maar liefst 14 leden. Aanstaande dinsdag 6 april is het tweede examen. De kandidaten gaan komende periode oefenen met het fluiten. De scheidsrechtersco├Ârdinators zijn daarbij en gaan helpen op het veld. Zo krijgt ieder jeugdlid de kans om het scheidsrechtersvak en de hockeyregels goed te leren.

Lees verder

Scheidsrechters examen

Arbitrage Nieuws afbeelding

24-2 Het is weer tijd voor onze scheidsrechters in opleiding om het diploma te gaan behalen.
 
Op dinsdag 9 maart 2021 is het examen gepland. 
Voorafgaand aan het examen is er een praktijkles op 1, 2 of 3 maart. Onze scheidsrechtersco├Ârdinator en tevens bondscheidsrechter, Robert van de Net, gaat deze praktijkles verzorgen. 


Lees verder

Scheidsrechtersopleiding

Arbitrage Nieuws afbeelding

14-9 We gaan starten met de opleiding voor scheidsrechter. De eerstejaars C-jeugd gaat dit seizoen oefenen met fluiten bij de jongste jeugd (3-tal, 6-tal en 8-tal). Tweedejaars C- jeugd (vanaf 14 jaar) gaan (ook) elftallen fluiten. Natuurlijk hoort hier een opleidingstraject bij. De jeugdleden worden hier per email over geïnformeerd.
Opleiding eerstejaars C-jeugd

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode