header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Vrijwilligers gevraagd medio feb - accommodatie periodiek onderhoud

Accomodatie

7-2Graag vragen we vrijwilligers op om ons te helpen bij het periodiek onderhoud. Dat kunnen ook opa's of "vrienden van MHC" zijn. We starten om 9 uur aanstaande vrijdagochtend en werken tot ongeveer 12 uur. En natuurlijk nemen we even tijd voor koffie tussendoor. 

Lees verder

Update veranderingen in de kantine

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-1 We kunnen er op dit moment geen gebruik van maken in verband met Covid, maar er gebeurd veel in de kantine. De kantine wordt na de winterstop nog functioneler. Er komt maar liefst 20m2 ruimte bij. Ben je handig en wil je meehelpen? Dan horen we graag van je!

Lees verder

Beregening waterveld afgesloten (ivm winterstop/ strenge vorst)

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-12Op woensdag 8 december is de beregening op waterveld afgesloten en de sproei-installatie is doorgeblazen. Zo is de installatie beschermd tegen vorstschade. Begin maart wordt het systeem weer operationeel.

Lees verder

EHBO - Naast trainingsrek, bij deur berging en veldverlichting

Accomodatie Nieuws afbeelding

17-11Waar we sporten ontstaan ook wel eens blessures. Voor de eerste hulp heeft de hockeyclub dichtbij het veld EHBO-spullen beschikbar. De spullen liggen bij de trainingsmaterialen. Iedereen heeft hier toegang toe. Loop dus direct naar de juiste plek en ga niet meer naar de bar.

Lees verder

Betere schoonmaak - nieuwe schoonmaakploeg, samen houden we het netjes

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-11 Het clubhuis wordt voortaan elke maandag door een professioneel schoonmaakbedrijf gepoetst. Voorheen werd dit alles nog door vrijwilligers gedaan. Douches, toiletten kantine, bar, keuken en terras. Dankzij de schoonmaakploeg kunnen we alles nog beter schoon houden. Natuurlijk is het van belang dat we zorgvuldig met onze accommodatie om gaan. Wij vragen hier ook jullie hulp voor.

Lees verder

Gevonden voorwerpen en inzameling voor tweedehands markt

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-11 Voortaan wordt het rek vooraan links naast de ingang multifunctioneel gebruikt, zodat we spullen een tweede leven kunnen geven. Je kunt het voor de volgende items gebruiken: Gevonden voorwerpen  Spullen neerleggen die je ter beschikking wilt stellen aan de tweedehands markt, waaronder clubshirt. Gevonden voorwerpen

Lees verder

Boiler douches vervangen en nieuwe zonnepanelen

Accomodatie Nieuws afbeelding

4-11Het was een grote ingreep en het duurde wel eventjes omdat de onderdelen vertraging hadden. De boiler is vervangen. De douches kunnen weer gebruikt worden. Bedankt voor jullie begrip.

Lees verder

Verlichting veld 2 - nog beperkt mogelijk

Accomodatie Nieuws afbeelding

3-11Graag laten we jullie weten dat we druk bezig zijn met de verlichting op veld 2. Het duurt helaas langer dan gehoopt omdat de kabels kapot zijn. Het probleem is ontstaan omdat vogels de kabels kapot pikken. Dit probleem zien we ook op veld 1 (en is iets dat bij meerdere clubs gebeurd). In de winterstop gaan we dit voor alle velden oplossen. Omdat hier een hoogwerker voor nodig is en dit veel werk

Lees verder

Accommodatie nieuws: onderhoud, versieren en schoonhouden clubhuis

Accomodatie Nieuws afbeelding

19-10 Hoi allemaal, Wist je dat er bijna elke maandag- en vrijdagochtend mooimakers op de club actief zijn? Ze werken aan een steeds mooier interieur, houden de club schoon en ruimen ook veel op. In dit bericht lees je hier meer over, zodat we optimaal onze accommodatie kunnen gebruiken.   Dit is er onlangs gedaan in het clubhuis: Het bord om actualiteiten aan te plakken

Lees verder

Sticks voor proefleden - Nieuw uitgifterek, nieuwe sticks

Accomodatie Nieuws afbeelding

19-10We hebben voortaan een verrijdbare stickuitgifte rek voor proefleden. Aan de groene tape zie je dat het een clubstick is en op dit de tape staat de stickmaat. Alle sticks zijn ook schoongemaakt en de grips vernieuwd. Er zijn zelfs een aantal nieuwe sticks bij De Wit gekocht. 

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Accomodatie Nieuws afbeelding

3-10Beste leden, en ouders,
Helaas zien we na één maand hockeyen een enorme hoeveelheid spullen welke in één maand zijn verzameld in het clubhuis. Wij willen iedereen vragen om extra op hun eigen spullen te letten. De gevonden voorwerpen blijven voortaan 4 weken bewaard. 

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Accomodatie Nieuws afbeelding

1-3 Alles heeft natuurlijk een hele tijd stil gelegen, maar nu de trainingen en oefenwedstrijden weer van start zijn gegaan kan het zomaar zijn dat je er achter komt dat je iets kwijt bent. 

 

Lees verder

Verzoek vanuit de Accommodatie commissie

Accomodatie Nieuws afbeelding

15-11 Wij willen iedereen, spelers, keepers, trainers en coaches verzoeken om zuinig te zijn op de materialen die door de club verschaft worden. 

Lees verder

Slopen dak kantine as zaterdag

Accomodatie

23-4 Beste leden en ouders,
Zaterdag 28 april a.s. gaan we het dak van de kantine slopen (na stormschade) e.e.a. ter voorbereiding van de opknapbeurt voor de kantine en het realiseren van zonnepanelen. Hiervoor hebben jouw hulp nodig! We willen starten om 7:30.
Graag aanmelden bij Bert van het Hof via [email protected]
Wederom bedankt voor alle hulp!


Lees verder

Oproep: ruimen van het dak clubhuis

Accomodatie

18-1Beste leden,
Inmiddels zullen de meeste wel gehoord hebben dat het dak van het clubhuis gisteren door de hevige storm er vanaf is gewaaid. Met als gevolg flinke schade en lekkage in het clubhuis. 
Morgen om 9:00 willen we dit opruimen, maar hier zijn nog wel een aantal vrijwilligers voor nodig. Wie zou een aantal uur kunnen helpen?? 

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode