header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

A50 toernooi

Jeugd Commissie Nieuws afbeelding

31-8Aanstaande zaterdag 4 september is het A50 toernooi voor A t/m D jeugd. Het toernooi wordt jaarlijks door Hopbel georganiseerd en het wordt bij verschillende clubs gespeeld. Bij Hopbel, Uden, Oss, Geel Zwart, HDL, Boekel, Heesch, Berlicum en Rosmalen. Het toernooi is opgestart om op een leuke manier oefenwedstrijden in de regio te spelen. In de bijlage vinden jullie het wedstrijdschema. Verdere

Lees verder

Zaterdag 26/6 kledingmarkt bij MHC

Jeugd Commissie Nieuws afbeelding

24-6 🏑 Bericht van Team JC 🏑
 
Zaterdag 26/6 is er op de club, de *jaarlijkse* 2e hands hockeykledingmarkt! 
 
_Doneer & Koop_en steun je club_ 😊. 
 
💥 Knalprijzen van €1 tot €5 💥
 
⚫️ Za 26 juni 
⚪️ 10.00-12.00 uur

Lees verder

Keepen = Cool

Jeugd Commissie Nieuws afbeelding

14-5 Sinds maandag staan ook onze jeugd-doelverdedigers weer op het veld. Katja, Tom, Frank en Rob zijn de enthousiaste trainers van deze enthousiaste groep keepers. Sinds ruim een jaar, is er hard gewerkt om deze trainingen een blijvende structuur te geven binnen MHC. Dit heeft geresulteerd in een beleidsplan, wat maart jl. een feit is geworden. Zo gauw als de ontwikkelingen rond Covid-19 het

Lees verder

Meierij Mixed Hockeytoernooi & Shoot Out Kampioenschap 2019

Jeugd Commissie

4-4Maandag 22 april 2019 2e Paasdag organiseert MHC Sint-Oedenrode het Meierij Mixed Hockeytoernooi & Shoot out Kampioenschap.
Wil jij je straks Shoot Out Koning of Koningin van Meierijstad kunnen noemen? Of beste Keeper/Keepster 2019? Doe dan mee!

Lees verder

2 april: Paashockeytoernooi C-D jeugd

Jeugd Commissie

2-3 Heej beste speler van de C en D jeugd. We gaan iets nieuws doen met Pasen:   De eerste editie van het Paas Mixed Hockey Toernooi voor de C & D Jeugd op maandag 2 april van 12:30 – 14:30 uur.

Lees verder

Lever je spullen in voor 2e-hands hockeymarkt

Jeugd Commissie

15-5Op zaterdag 9 juni vindt de 2e-hands hockeymarkt plaats. Heb jij hockeykleren, hockeystick, hockeyschoenen, trainingsbroekjes, wedstrijdkleding, scheenbeschermers die te klein zijn geworden? Lever vanaf zaterdag 26 mei jouw spullen in achter de bar in het clubhuis. Deze spullen verkopen we op 9 juni voor een zacht prijsje op de 2e-hands hockeymarkt op de club. De opbrengst van deze hockeymarkt

Lees verder

Sint-Oedenrode United Toernooi: Hockey en Voetbal

Jeugd Commissie

3-5 Heej hockeyer,
 
Zin om je voetballende vrienden/vriendinnen zoek te spelen tijdens een potje hockey? En daarna jullie onontdekte voetbalskills te showen op de velden van Rhode? Doe dan mee aan het Sint-Oedenrode United. 
 

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode