header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Thuiswedstrijden 27-nov afgelast

Bestuur Nieuws afbeelding

27-11Helaas kunnen we de thuiswedstrijden niet doorlaten gaan. De velden kunnen niet sneeuwvrij worden gemaakt.
Ook het middagprogramma is afgelast. In verband met de aanhoudende vrieskou is namelijk niet aannemelijk dat de sneeuw vanmiddag weg is.

Lees verder

COVID - maatregelen en consequenties (vanaf 28-11)

Bestuur Nieuws afbeelding

27-11 Vanaf zondag 28 november zijn er een aantal maatregelen van kracht welke voor uitdagingen zorgen voor het hockeyen. Hieronder volgen de maatregelen en hoe we omgaan met de consequenties: 

Lees verder

Nieuwjaarsborrel op 14 januari (save the date)

Bestuur Nieuws afbeelding

12-11Vrijdag 14 januari organiseert MHC Sint-Oedenrode weer een nieuwjaarsborrel voor alle leden. Met al die goede voornemens willen we het nieuwe jaar maar al te graag sportief inluiden. Dit is een MHC jubileum event. Meer info volgt. Graag tot dan. Groeten, bestuur MHC

Lees verder

Nieuwe en ruime versoepelingen

Bestuur Nieuws afbeelding

20-6 Waarschijnlijk hebben de meeste van jullie de persconferentie van afgelopen vrijdag wel gezien en anders vast gehoord dat er nieuwe en gelukkig ruimere versoepelingen aankomen. 


Voor dit seizoen hadden we het bijna niet meer verwacht, maar vanaf zaterdag 26 juni mag er dan eindelijk weer publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn.
 

Lees verder

Nieuwe versoepelingen per 5 juni

Bestuur Nieuws afbeelding

3-6 Tijdens de persconferentie van 28 mei was er veel aandacht voor sport. En dat is goed nieuws! Vanaf zaterdag 5 juni 2021 gelden namelijk weer een aantal nieuwe versoepelingen. 
Zo zijn groepslessen en groepstrainingen weer toegestaan en hoeven sporters geen 1,5 meter afstand meer te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening. 

Lees verder

In memoriam Hans Kersten

Bestuur Nieuws afbeelding

27-4 Met droevenis hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze oprichter en erelid Hans Kersten.
 
Voor het vele goede werk dat hij gedurende lange tijd in het belang van onze vereniging heeft gedaan zullen wij hem steeds met grote dankbaarheid gedenken. 
 
Bestuur hockeyclub MHC Sint-Oedenrode 


Lees verder

Protocol verantwoord sporten vanaf 16 maart

Bestuur Nieuws afbeelding

17-3 Vanaf dinsdag 16 maart gelden er weer een aantal nieuwe versoepelingen voor het buitensporten.
 
Zo mogen sporters vanaf 27 jaar in groepjes van 4 personen buiten sporten, rekening houdende met de minimale afstand van 1,5 meter. Lees verder

In Memoriam

Bestuur Nieuws afbeelding

2-1 Wij hebben het droevige nieuws ontvangen dat op 23-12-2020 Dhr. Jacques Aarts is overleden.
 
Jacques is jarenlang actief geweest als vrijwilliger bij MHC St-Oedenrode. 
Hij hield zich bezig met o.a. het onderhoud van de sportvelden, maar hij stond ook altijd klaar om te helpen en assisteerde bij onderhoudsklussen.

Lees verder

Update maatregelen m.b.t. de verspreiding van het coronavirus

Bestuur Nieuws afbeelding

17-11 Tijdens de persconferentie van vanavond, dinsdag 17/11, van minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge hebben er een paar kleine wijzigingen in de Corona maatregelen plaatsgevonden.   

Lees verder

MHC SINT-OEDENRODE 60 JAAR

Bestuur Nieuws afbeelding

16-11 Time flies when your having fun!!
 
Waar blijft de tijd, het lijkt nog zo kortgeleden dat we het 50-jarig jubileum van de club hadden, maar op 14-07-2021 mogen we het 60-jarig bestaan van MHC Sint-Oedenrode al gaan vieren.

Lees verder

Zaalhockey 2020/2021

Bestuur Nieuws afbeelding

26-10 Het Bestuur / Technische- en Zaalcommissie heeft besloten dat MHC Sint-Oedenrode dit jaar niet deelneemt aan de zaalcompetitie. 
 

Lees verder

Update maatregelen m.b.t. de verspreiding van het coronavirus

Bestuur Nieuws afbeelding

16-10 Tijdens de landelijke persconferentie dinsdag 13/10, van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen.  Deze zijn helaas nodig om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Lees verder

Aangescherpte maatregelen m.b.t. de verspreiding van het coronavirus.

Bestuur Nieuws afbeelding

29-9 Tijdens de landelijke persconferentie van maandag 28/9 j.l., van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen.  Deze zijn helaas nodig om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Lees verder

CORONA UPDATE 25/09/2020

Bestuur Nieuws afbeelding

25-9Het volgende is te lezen op Kliknieuws: "Burgemeester Kees van Rooij kondigde donderdagochtend tijdens een speciaal georganiseerde persconferentie aan dat de gemeente meer controles gaat uitvoeren in de horeca en bij sportverenigingen. Wanneer men zich niet aan de coronaregels houdt volgen er forse boetes en kan de gemeente zelfs overgaan tot sluiting. "Men laat de teugels vieren. Dat is niet de

Lees verder

Grote Clubactie 2020 gaat van start!

Bestuur Nieuws afbeelding

15-9 Ook dit jaar doet MHC Sint-Oedenrode weer mee met de Grote Clubactie en daar kunnen wij jullie hulp hard bij gebruiken!
We hebben de afgelopen jaren veel geld opgehaald voor de club, waarmee we al mooie doelen hebben kunnen realiseren. Zoals extra investering in ontwikkeling van trainers op te leiden en aanschaf van trainingsmaterialen.
 

Lees verder

Coronaprotocol verantwoord sporten gemeente Meierijstad

Bestuur

2-9De gemeente heeft een nieuwe update van het coronaprotocol verantwoord sporten rondgestuurd. Dit is ook bestemd voor de sporters en ouders van sportende kinderen. Klik op de bijlage om het bestand te openen. 

Lees verder

Overzicht van vacatures MHC

Bestuur Nieuws afbeelding

26-5 Beste leden,

Ondanks vele vrijwilligers die zich inzetten voor MHC Sint-Oedenrode staan er nog steeds verschillende vacatures open. De komende 3 weken gaan we er extra aandacht aan besteden om deze vacatures voor 15 juni in te vullen. De vacatures verschijnen via social media en zijn te vinden op de website van MHC Sint-Oedenrode (zie bijlage). Houd dat dus scherp in de gaten!

Lees verder

Van het bestuur: Stap voor stap starten we weer op

Bestuur

28-4We zitten al weer een aantal weken binnen, een moeilijke tijd voor velen onder ons, dus zijn we blij dat de overheid heeft besloten te kunnen op starten met sporten. In eerste instantie zal het gaan om de leeftijd tot 12 jaar en de groep tussen 12 en 18 jaar, met 1.5 meter afstand. De jeugd mag weer beginnen met trainen, al zijn er voor de leeftijdsgroep 13-18 jaar nog wel wat restricties.

Lees verder

Corona-update woensdag 22 april

Bestuur Nieuws afbeelding

19-3 Update 22 april 2020
Yes...eindelijk hoorden we gisteren weer wat goed nieuws. Met ingang van 28 april mogen we de trainingsactiviteiten voor de jeugd weer oppakken. Fijn voor deze doelgroep, jammer voor de senioren die nog (wat) langer moeten wachten. Ook werd duidelijk dat de alle competities 2019/2020 beëindigd zijn, ook de competitie voor de jeugd.

Lees verder

Update coronavirus: Geen competitie en trainingen tot en met 6 april

Bestuur Nieuws afbeelding

17-3 Tot en met 6 april geen hockeycompetitie in heel Nederland Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities.

Lees verder

Nieuwjaarsreceptie MHC Sint-Oedenrode

Bestuur Nieuws afbeelding

18-12We nodigen alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 19 januari 2020 om te proosten op het nieuwe jaar. Komen jullie ook? 

Lees verder

Presentatie ALV 28-11-2019

Bestuur

3-12 Bij deze de presentatie van de Algemene ledenvergadering afgelopen donderdag,  met daarin het jaarverslag, financiële situatie, technische zaken en de verbouwing. 

Lees verder

Fluiten en scheidsrechters na de herfstvakantie

Bestuur

9-11 Beste leden en ouders,
Dit seizoen is er wat veranderd in de competitieplanning van de junioren. Alle teams (in het hele land) zijn in de herfstvakantie opnieuw ingedeeld. Het doel van deze tussentijdse herindeling is dat de teams in mooie gelijkwaardige competities kunnen spelen. Gevolg is dat er in de herfstvakantie in een paar dagen tijd een nieuwe planning moest worden gemaakt. De

Lees verder

Algemene Ledenvergadering donderdag 28 november

Bestuur Nieuws afbeelding

24-10 Donderdag 28 november vindt de ALV plaats. We nodigen alle leden uit om deze bij te wonen. Ben jij ouder van een jeugdlid en geen lid van MHC Sint-Oedenrode: dan ben je uiteraard ook van harte welkom. 
AGENDA:

Lees verder

Bouw mee aan de nieuwe terrasoverkapping

Bestuur Nieuws afbeelding

19-9Begin oktober starten we met de bouw van de terrasoverkapping aan het clubhuis. Tegelijkertijd gaan we de zijvleugel mooier maken met gepotdekselde planken. Omdat vele handen licht werk maken is het klusteam op zoek naar vrijwilligers die in oktober mee kunnen helpen. Je kunt je aanmelden bij coördinator Bert van 't Hof. Klik hier om hem te mailen.  Bedankt alvast voor je aanmelding en

Lees verder

Grote Clubactie van start

Bestuur Nieuws afbeelding

9-9 Ook dit jaar doen we weer mee met de Grote Clubactie! Hiervoor vragen we jouw hulp! Je ontvangt loten die je kunt verkopen aan vrienden, familie en kennissen. Doel is zoveel mogelijk loten te verkopen. Verkoopt jouw team de meeste loten? Dan wint jouw team een bijdrage voor een gezellige teambuilding activiteit. Met de opbrengst realiseren we een bijdrage voor hockeytrainingen. Per verkocht lot

Lees verder

Vrijwilligersmarkt

Bestuur Nieuws afbeelding

3-6Graag nodigen we je uit voor de vrijwilligersmarkt van MHC Sint-Oedenrode op zaterdag 15 juni tussen 13.00- 15.00 uur in ons clubhuis.Heb je de posters al gezien op de club, facebook of instagram? We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om allerlei gave plannen die de club heeft voor elkaar te krijgen. Er gaan wat mensen stoppen en er komen nieuwe functies bij dus we kunnen

Lees verder

Koop jouw nieuwe clubtenue van vrijdag 9 november bij De Wit Schijndel

Bestuur

6-11 Vanaf  9 november is het nieuwe MHC Sint-Oedenrode shirt gratis beschikbaar bij de Wit. De uitlevering van het shirt zal in de periode van 9 t/m 24 november plaatsvinden. Dit gratis shirt is mogelijk gemaakt door Rabobank, De Wit Schijndel en Jumbo. Zij staan de komende jaren als sponsor op het shirt.     Het nieuwe clubshirt maakt onderdeel uit van het nieuwe officiële

Lees verder

Gezocht: enthousiaste leden voor de barcommissie

Bestuur

13-10 Wil jij in de basis van de organisatie bij onze gezellige hockeyclub staan en heb je nog wat uurtjes over?? Heb je ervaring in horeca & evenementen? Ben jij initiatiefrijk? Jeuken je handen om van MHC Sint-Oedenrode een gezellige familieclub te maken? Er zijn veel leuke mogelijkheden bij de club!


Lees verder

Nieuw clubtenue in aantocht

Bestuur

23-8 De sponsorcommissie is al enige tijd op zoek naar een nieuw clubtenue voor MHC Sint-Oedenrode. Nadat we te horen kregen dat onze huidige kledingleverancier Stag failliet is verklaard is een en ander in een stroomversnelling gekomen.

Lees verder

17 juni afsluiting seizoen + DISCO

Bestuur

8-6 Beste leden, sponsoren, vrijwilligers en vrienden van MHC.

Op zondag 17 juni wordt het hockeyseizoen afgesloten met, de jaarlijkse kampioenen huldiging en een spetterende disco organiseert Veteranen A .

HET DAK ERAF!

Tijd voor:
FEEST & GEZELLIGHEID

Lees verder

Vrijwilligers gezocht!

Bestuur

21-12 Beste leden en ouders,  Een aantal weken geleden hebben jullie allemaal een e-mail ontvangen van Lotje en Jodi over het inventariseren van vrijwilligers binnen de vereniging. Het is een document waar een lange tijd aan is gewerkt en we hopen dan ook dat nieuwe vrijwilligers hierop gaan reageren. 

Lees verder

Douchen na t hockeyen: Ja of nee... ?

Bestuur Nieuws afbeelding

28-2 Hockeyen en douchen, het levert een gesprek op. Wij gingen op internet op onderzoek uit. Als hockeyclub hebben wij hier geen beleid in. Wel brengen wij graag een advies uit volgens de landelijke richtlijnen. Wat zijn deze dan? 

Lees verder

Reminder: Vrijwilligersmarkt MHC

Bestuur

15-6De vrijwilligersmarkt! Vanmiddag van 13:00 - 15:00 
Meer info, lees eerder verzonden bericht: https://www.mhcsint-oedenrode.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=436

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode