header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accomodatie

Gevonden voorwerpen en inzameling voor tweedehands markt

Nieuws afbeelding 8-11-2021
Voortaan wordt het rek vooraan links naast de ingang multifunctioneel gebruikt, zodat we spullen een tweede leven kunnen geven. Je kunt het voor de volgende items gebruiken:
  • Gevonden voorwerpen 
  • Spullen neerleggen die je ter beschikking wilt stellen aan de tweedehands markt, waaronder clubshirt.
Gevonden voorwerpen
Dit rek wordt regelmatig leeggemaakt. Ben je zelfs spullen kwijt, dan kan je het via je manager of trainer terugvragen. 
Tip: Het meeste wat we vinden zijn jassen, broeken en bidons. Als je meteen je spullen in je tas stopt heb je het minste kans deze kwijt te raken.

Tweedehands markt
Twee keer per jaar houden wij een tweedehandsmarkt op de club. Heb je hier spullen dan kun je deze ook in het rek neerleggen. Wij zorgen voor de sortering. "nieuwe" spullen en merkkleding komt in aanmerking voor de tweedehands markt. 

Kapstok
Nude kapstok van de entree weer leeg is vragen we iedereen om deze ook weer te gebruiken waarvoor het bedoeld is, jassen en tassen, zodat het clubhuis ook georganiseerd blijft.  

- - - - - 
Eerder bericht: 3-10-2021
 Beste leden, en ouders,

Helaas zien we na één maand hockeyen een enorme hoeveelheid spullen welke in één maand zijn verzameld in het clubhuis. Wij willen iedereen vragen om extra op hun eigen spullen te letten. De gevonden voorwerpen blijven voortaan 4 weken bewaard. 

Tips: 
  • Leg je spullen altijd meteen in je tas. Zo hou je je spullen altijd bij elkaar. Het meest wat blijft hangen zijn namelijk jassen, vesten en drinkbekers.
  • Check aanstaande zaterdag de gevonden voorwerpen op de kapstok en in het rek bij de ingang.
Opgeruimd clubhuis
  • Helaas lijkt het alsof de entree nu voor gevonden voorwerpen bedoeld is. Dat willen we graag gaan veranderen. Na deze week zullen de clubhuisbeheerders (elke maandagochtend) alle gevonden voorwerpen in een bak doen en bij de trainingsmaterialen neerleggen. Je kunt je trainer of teammanager vragen als je iets kwijt bent.
  • We willen jullie vragen om de kapstok te gebruiken voor alle tassen en jassen als je in het clubhuis bent. Je kunt er dus gerust op zijn dat deze spullen hier blijven hangen (let wel op met waardevolle spullen).
Foto's gevonden voorwerpen
In de bijlage zie je een recent rondje door de club met gevonden voorwerpen. Onder andere vesten, allerlei bidons en een (huis)sleutel. 

Gevonden voorwerpen worden 4 weken bewaard. Daarna gaat het definitief weg.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws