header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor mee met De Club van 50 - voor het goede doel: aankleding clubhuis

Nieuws afbeelding 14-10-2021
We zijn een maand bezig en we hopen dat jullie al zien dat het clubhuis steeds mooier wordt. Een aantal spullen krijgen we gesponsord en de rest gaan we investeren nadat we hiervoor budget hebben. In totaal is ons streven om met 7.000 euro alles helemaal tiptop te maken. Te denken valt dan aan nieuwe barkrukken, een grote tafel met stoelen voor vergaderingen, voor teams om aan te zitten en om even de krant te lezen. Op dit moment hebben we al 600 euro in de kas van de Club van 50. Wil jij ook meehelpen? Klik hier en sponsor mee: Klik hier voor betaallink.

Sponsors aankleding clubhuis:
Familie Aben
Eddy en Tonny van Lieshout
Ronald en Brigitte
Familie de Groot
Ad van der Heijden
Cosmo Academy
Martien en Betty Raaijmakers
Familie Ohmstede
Atelier Inge Bollen

- - -- - - - - -- - - - -
(Eerdere berichtgeving)
Het clubhuis is prachtig verbouwd. Mooi geschilderd, goede muurbekleding, een mooie bar. Het is weer helemaal van deze tijd. Nu de aankleding nog en jij kan hierbij helpen. 

We hebben een plan gemaakt hoe we het clubhuis kunnen aankleden. Met kussens, tapijten, stoelen en tafels. Wil jij ook zien wat we in petto hebben, sponsor mee en we laten het je meteen zien. Want wij steken elke euro direct in de aankleding van het clubhuis. Elke week hopen we zo iets van onze wishlist te laten zien. Wil jij zeggen: "Kijk, deze plant heb ik gekocht?" Doe mee en kom in het clubhuis genieten van je investering.

Hoe doe je mee? Kies uit deze opties:

  1. Maak een bedrag naar keuze over aan de club onder vermelding van "Sponsoring De Club van 50". Het bedrag is naar keuze.
  2. Direct bedrag naar keuze betalen? Klik hier voor betaallink.
  3. Stuur een email naar [email protected]. Je krijgt een tickie waarbij je zelf een bedrag kunt invullen. Bedrijven kunnen hier ook een factuur opvragen voor de administratie.
Wie
Iedereen mag meedoen. Graag zelfs!

Vermelding op het bord: De Club van 50
Heb jij het borden 'De club van 50' al eens zien hangen in het clubhuis? Iedereen die eenmalig minimaal 50 euro sponsort, krijgt een naamsvermelding op dit bord gedurende één kalenderjaar
.

Bedankt. We hopen dat we snel een aangekleed clubhuis kunnen laten zien.

De realisatie wordt gedaan door Jodi en Lenneke

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws