header foto header foto header foto header foto header foto
 
Communicatie

Overzicht teamfuncties

Nieuws afbeelding 25-9-2021
Inmiddels is iedereen lekker aan het seizoen bezig en zullen we komende weken extra aandacht geven aan al het extra's dat bij een team hoort. Zo gaan we aan de slag met hulpouders voor de scheidsrechters en willen we ook wedstrijdverslagen gaan delen die door kinderen geschreven kunnen worden.

Afgelopen week hebben coaches en managers informatie ontvangen waarin alle teamfuncties staan uitgelegd. Ook wordt er uitleg gegeven over de organisatie op het veld en binnen de club, dus voor iedereen wel interessant om eens te lezen.

Klik hier voor document teamfuncties en opbouw.

Hulpouders scheidsrechters
Vooral willen we aandacht vragen voor de nieuwe functie als hulpouder scheidsrechters. Dit seizoen zijn er weer 30 nieuwe jongste jeugd scheidsrechters, welke met onze hulp goede scheidsrechters kunnen worden. Willen jullie als manager, coaches een ouder uit jullie team hiervoor aanstellen? Het mogen natuurlijk ook meerdere ouders zijn die dit oppakken.

Klik hier voor de functie omschrijving van: hulpouder scheidsrechter.

We hopen het zo jullie nog makkelijker te maken. Heb je vragen, aanvullingen of nieuwe idee├źn laat het ons gerust weten. 

Deze mail en de bijlagen zijn opgesteld in samenwerking met de Technische commissie en meerdere leden.

Bedankt en succes!

Met sportieve groet,

Communicatie MHC Sint-Oedenrode
Virrie, Lara, Jodi (06-23442826)
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws