header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Rockey, de stoere buitengym voor peuters gaat zaterdag 18-9 van start

Nieuws afbeelding 15-9-2021

Op zaterdag 18 september start de eerste les van Rockey. Twaalf stoere peuters hebben zich aangemeld om mee te gaan doen en daarmee zit de groep vol. 

De trainers Jan, Loes, Janske en Douwe hebben er ontzettend veel in. Ook Rockey, de stoere dalmatiƫr pup is er klaar voor en zal samen met de trainers de lessen openen met iedere week een nieuw thema. Rockey is iedere zaterdagochtend om 10.00u samen met alle kinderen te bewonderen op het hockeyveld. Want wat is nu beter voor kinderen dan lekker buiten spelen?!

Meer informatie over Rockey? Neem contact op met Jan Kemps of Loes Kemps-van der Heijden via [email protected] en volg ons via @rockey_peutergym op Instagram. 

De huidige groep is vol, maar meld je gerust aan voor de reservelijst, want wie weet kunnen we binnenkort uitbreiden.

Meer over Rockey

 

 

Rockey is de stoerebuitengymwaarbij kinderen van 3,5 tot 5 jaar op een leuke en speelse manierhun energie kwijt kunnen. Tijdens de trainingen komen allerlei spelvormen aan bod, met iedere week een nieuw thema. Het doel van Rockey is om de kinderen met veel plezier samen te laten spelen en leren bewegen.

 

Rockey is iedere zaterdag van 10.00 tot 10.50 uur op de velden van MHC Sint-Oedenrode onder begeleiding van twee trainers. Tijdens iedere training worden de vier grondvormen van bewegen behandeld (tikspelen, lopen en gaan, springen, muziek en ritme). Na iedere les mogen de kinderen een sticker plakken op een speciale verzamelposter. Een leuke beloning na hard werken.


 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Trainingsjongens 5-10 jaar

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode