header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Trainingsjongens 5-10 jaar

Nieuws afbeelding 15-9-2021
Maandag 20 september starten de trainingsjongens weer. Ben je tussen de 5 en 10 jaar dan kun je meedoen! We trainen op maandag van 17-18u op veld 1CD. Ouders en opa's en oma's mogen komen kijken. 

Heb jij een broer, buurjongen of vriendje van 5 tot 10 jaar die ook mee wil gaan hockeyen? Dat kan. Meld je aan bij [email protected] of Jodi 06-23442826. Voor een hockeystick wordt gezocht, als je sportieve kleding .

Tot snel!

Vind jij hockey leuk? 
Je mag 3 weken meedoen om te kijken of dit jouw sport wordt. Zeg je ja?! Dan mag je lid worden. Als je lid bent en in een team ingedeeld wordt, dan mag je ook meedoen aan officiĆ«le wedstrijden en ontvang je een officieel clubshirt. 

Ook zijn er allerlei leuke activiteiten bij de hockeyvereniging. Behalve wekelijks trainen is er een paasclinic, Sinterklaas viering en is er de jeugdspeler van de week. Deze speler mag op zondag mee met Heren 1. We hebben ook een vriendjesdag en papa mama speeldag. Kortom, we verwelkomen je graag!

Tip: Wil je hockey combineren met een een andere sport? We hebben een apart lidmaatschap voor trainingsjongens tot 12 jaar (€ 76), zodat je alleen doordeweeks mee kan doen met trainen. Je kunt je hier aanmelden.

Wat gebruik je met hockeyen?
Dichte schoenen en een sportieve broek is het belangrijkst. Sticks zijn te leen maar als je lid wordt wil je natuurlijk je eigen stick. Bij de sportwinkel, De Wit is dit en nog veel meer verkrijgbaar. 

Kijk ook op onze website voor meer info.

Vriendjesdag
Op maandag 20-9 is het ook vriendjesdag voor het F-team en E-team. Zij trainen van 17-18 uur. We zien graag veel vriendjes en zij mogen ook meedoen.
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode