header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Download de LISA App

Nieuws afbeelding 1-9-2021 Het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur. De planning van de trainingen en wedstrijden zijn zichtbaar in de LISA app. Iedereen kan in LISA de aanwezigheid invullen, zodat alle teamgenoten, coaches en trainers kunnen inzien wie aanwezig is. Via LISA is ook het clubnieuws te lezen en je vind er een koppeling zodat je alle items meteen in je privé agenda kan zetten.

Je kunt de HockeyApp (ook wel Lisa-app genaamd) downloaden. Het is ook mogelijk om via de website in te loggen. Alle leden hebben een unieke login om in te loggen. Heb je deze gegevens niet, dan kun je op de LISA website je wachtwoord resetten. Je vult jouw mailadres en lidnummer in. Het systeem controleert of deze bij elkaar horen en genereert een nieuw wachtwoord en stuurt dit nieuwe wachtwoord naar het mailadres toe. Dit is een automatisch proces. Ben je jouw lidnummer vergeten, het lidnummer staat ook op de factuur voor de contributie vermeld. 

 

Speciaal voor ouders met spelende kinderen

Ook kinderen zelf kunnen natuurlijk de Lisa App gebruiken. Dat adviseren we vanaf de C-jeugd. Jeugd kan dan hun clubbetrokkenheid tonen door interactief reageren op de nieuwsberichten en ook voor als zij gaan fluiten is de Clubapp onmisbaar. Wil je ook dat je kind direct clubberichten ontvangt? Geef ons dan het mobiele nummer en mailadres door.

 

Meer info: [email protected]