header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Trainers / ouders gezocht

Nieuws afbeelding 19-5-2021

Net als jullie, ziet de trainingscommissie uit naar het nieuwe hockeyseizoen, waarin we hopelijk naast het trainen ook weer heerlijk wedstrijden kunnen spelen in competitieverband. De voorbereidingen voor dit seizoen worden al weer opgestart: de selectietrainingen voor de A,B,C en D jeugd staan binnenkort gepland, maar ook wordt er nagedacht over de invulling van de trainers voor het komende seizoen. 

 

 

Professionele trainers gezocht:

 

Wij zijn op zoek naar trainers voor het volgende seizoen, als uitbreiding op de huidige trainers.

Dus lijkt het jou leuk om kinderen (in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar) enthousiast en behendig te maken met het hockeyspel meld je dan aan bij Claire van de Velde of Ingrid van den Biggelaar.  

 

 

Ouders gezocht ter ondersteuning van de trainingen:

 

Naast het werven van trainers willen wij ook ouders werven voor de trainingen. Onze ambitie is om bij iedere training van de jongste jeugd een ouder te laten aansluiten. Vanuit MHC worden trainers ingezet voor het voorbereiden en verzorgen van de training en de ouder zal dan fungeren als ‘hulptrainer’, zodat de trainer nog beter in staat is om effectief training te geven. 

 

Dus lijkt het jou leuk om jouw steentje bij te dragen aan het verzorgen van de trainingen meld je dan aan bij Claire van de Velde of Ingrid van den Biggelaar. Geef hierbij ook het gewenste team aan. Voor de ’hulptrainer’ is het niet noodzakelijk om hockeyervaring te hebben. Dus meld je gerust aan zonder hockeyervaring. 

 

Wij zien uit naar jullie reacties !

Claire, Petro en Ingrid