header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Hockey Rules!

Nieuws afbeelding 20-10-2020

Sint-Oedenrode - Het zou zomaar een kreet op deze graffiti-auto kunnen zijn. Maar hij klinkt ook vanaf de Bremhorst, waar een gezonde hockeyclub vrijwel dagelijks haar trainingen en wedstrijden afwerkt. Ware het niet dat het coronaspook ook voor MHC Sint-Oedenrode gevolgen heeft. Het is er nu rustiger dan normaal. Dat wil niet zeggen dat ze stil zitten. De club wil graag de vloot jongens en meiden uitbreiden en is daarom gestart met een wervingscampagne, een kleurrijke.



Check deze stoere boys. Zij laten zien hoe gaaf en cool de hockeysport is. Het is een spel met uitdaging, want je hebt techniek nodig. Dat is soms best moeilijk. Toch, eenmaal geleerd, behoort het bij de meest populaire sporten van het land. Denk maar eens aan al die (Olympische) successen van het Nederlands dames- of herenelftal. Om meiden zit MHC nog niet zo verlegen, al zijn ook in die doelgroep nieuwe leden welkom. 


Het is vooral de categorie ‘jongens’ die nieuwe aanwas goed kan gebruiken. MHC biedt ze een plek om met plezier bezig te zijn. Doorgroeien naar Olympisch niveau? Dat zou mooi zijn, maar het is niet de insteek die bij MHC Sint-Oedenrode past. Daar draait het vooral om plezier in combinatie met een serieuze kijk op de sport. 


Eerder dit jaar slaagde MHC erin om een nieuw jongens drietal op te richten en dat smaakt naar meer. Op dit moment vinden er hockeyclinics plaats, welke begeleid worden door hockeytoppers die kids kennis laten maken met deze mooie sport. Nee….. niet alleen jongens, ook meiden natuurlijk! De vereniging nodigt jullie uit om kennis te maken met deze mooie sport. Iedereen is welkom en MHC zorgt voor een fantastische beleving! 


Dus….doe mee en ervaar het zelf. Er zijn diverse mogelijkheden om mee te trainen, een clinic te volgen via je school of gewoon ff te komen kijken!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Info voor uitteams - 'Hup Hup Hup'

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode