header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Rabobank Hockeyclinic met Floris Evers, leuk en leerzaam

21-5-2013

Op maandag 20 mei waren de jeugdleden van MHC Sint-Oedenrode fanatiek in de weer met verschillende technieken en tactieken van het hockeyspel.


Hockeyinternational Floris Evers en vier hoofdklassespelers van Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam waren op het hockeyveld om, samen met de dames van het net gepromoveerde eerste dames elftal en de trainers van de allerkleinsten, de jongste jeugd en jeugdleden allerlei verschillende spelvormen van hockey door te nemen.

Er was een groot opblaasveld waar knotshockey gespeeld werd, een veldje met kegelhockey, een doelgaten kleed en allerlei oefeningen waarbij plezier voorop stond.


Buiten de eigen leden waren er ook niet-hockeyers aanwezig. Een flink aantal heeft gebruik gemaakt van de clinic actie en zijn lid geworden van de hockeyclub. Welkom allemaal en heel veel hockeyplezier.


Bij de fun-clinic voor de jongste jeugd (5- 10 jaar) stond het plezier nog voorop, dit veranderde toen de jeugdspelers ( 11-16 jaar) aan de beurt waren.

De jeugdspelers lieten de toppers wat harder werken, het was goed om te zien dat er toch regelmatig balverlies was bij de topspelers en onze jongens en meisjes tijdens de clinic flink konden oefenen in snelheid en behendigheid.


Rabobank Sint-Oedenrode had een prijsvraag uitgeschreven met kansen op een hockeystick.

De winnaar hiervan wordt bekend gemaakt via de site www.mhcsint-oedenrode.nl


Het was een mooie dag met een prima sfeer en vele enthousiaste hockeyspelers. Hockey is leuk!


Foto's van dit spektakel zijn te zien in het fotoalbum op deze site ( "activiteiten "- foto album- )

Van een zeer attente ouder hebben we een filmpje met foto's ontvangen, dit is te zien via de volgende link: http://youtu.be/gnCnDzjx5Bc 

Gerelateerde nieuwsberichten

Trainingsjongens 5-10 jaar

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode