header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Grandioos Jubileumweekend!

1-10-2012

Vrijdag 31 augustus
Het jubileumweekend begon met de officiƫle onthulling van het nieuwe elektronische scorebord bij veld 1, dat mede dankzij onze hoofdsponsor Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel is gerealiseerd. We zijn er erg blij mee! De onthulling vond plaats door het oudste lid (Karel Verheggen) en het jongste lid (Lou Seegers). Hierna was er in de feesttent de receptie voor de genodigden. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het 50 jarig bestaan van MHC gevierd. Tijdens deze avond heeft de KNHB ons een jubileumbanier geschonken. Tegelijkertijd werden er buiten wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 gespeeld. Het was een geslaagde avond.


Zaterdag 1 september
Overdag was de hockeyclub het domein van de jongste jeugd en jeugd. De jongste jeugd speelden 's ochtends wedstrijdjes met voor iedereen tussen de middag een grote zak friet. De jeugd kon 's middags de hockeykunsten oefenen tijdens de door Heren 1 en Dames 1 gegeven clinic. Na deze leuke activiteiten werden er 's middags 2 hockeywedstrijden gespeeld. Een fanatieke strijd tussen 2 teams van Heren 14 met de vaders en zonen en een wedstrijd tussen oud meisjes C en oud Dames 1. 's Avonds was het programma voor alle leden en oud-leden en stond in het teken van het jubileum dinerbuffet met aansluitend het feest. Het werd druk bezocht. Er werd tot in de late uurtjes op live muziek gedanst en er werd heel veel gepraat over het heden en verleden. De sfeer was als vanouds.


Zondag 2 september
Op zondag was er het husseltoernooi met, zoals de naam zegt, gehusselde gelegenheidsteams. Er werd, ondanks dat het de nacht ervoor erg laat was geworden, een sportief gebeuren. Het was hockey zoals hockey moet zijn: goed spel en gezellig samenzijn.

Er is een jubileumboekje uitgegeven met foto's en verhalen van onze 50-jarige geschiedenis. U kunt voor € 5,= een boekje bestellen door een mail met uw naam en adres te sturen naar [email protected]

We willen iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid. Het was een top weekend!! Op naar de volgende 50!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode