header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Vacature: voorzitter bestuur

3-5-2013
Een grote groep leden is bij de organisatie van de hockeyclub betrokken als commissielid, als lid van een tijdelijke projectgroep of als bestuurslid. Daarnaast zijn veel andere leden en ouders van leden actief als trainer, als coach, als scheidsrechter, als chauffeur bij een uitwedstrijd of als (mede)organisator van evenementen. Hierdoor wordt er week in week uit ervoor gezorgd dat er kan worden getraind en dat er wedstrijden kunnen worden gespeeld, dat er feesten en activiteiten zijn en dat in ons clubhuis kan worden gedronken en gegeten.

Er is nu een vacature van voorzitter van het bestuur van de hockeyvereniging MHC Sint-Oedenrode.

De algemene ledenvergadering van 1 november 2012 heeft ingestemd om het zittend bestuurslid Henk van der Meijden te benoemen op tijdelijke basis voor een periode van 1 jaar. Henk heeft aangegeven deze tijdelijke functie niet te willen omzetten in een definitieve benoeming. Voor de duidelijkheid: hij blijft wel aan als bestuurslid.

Het bestuur stelt de vacature hierbij voor iedereen open. De sollicitatietermijn sluit op 1 juni 2013.

Indien u solliciteert, wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Het bestuur draagt een of meer kandidaten voor aan de eerstkomende algemene ledenvergadering. De algemene ledenvergadering stemt over de voordracht van het bestuur en benoemt een kandidaat als voorzitter van het bestuur.

01/2013 voorzitter van het bestuur
Het bestuur is door de leden gekozen en bestuurt de vereniging. Het bestuur benoemt de leden van de commissies, leden van de tijdelijke projectgroepen en de portefeuillehouders. In het bestuur zijn de twee hoofdactiviteiten van onze sportvereniging vertegenwoordigd: hockeytechnische zaken en verenigingszaken.

De voorzitter geeft leiding aan het bestuur en haar vergaderingen en initieert mede het beleid van de hockeyclub en bewaakt de voortgang van de bestuursbeslissingen. De functie is voor een termijn van drie jaar en is onbezoldigd.

Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de secretaris van het bestuur Marga Kemps (na 18.30 uur: 06-38394218).

Sollicitatie kunt u sturen onder vermelding van de functie naar het bestuur van MHC Sint-Oedenrode ([email protected]).

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode