header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Verbouwing clubhuis

10-4-2013
De bouw van de berging heeft even stil gelegen. Dit door het koude weer van de afgelopen tijd. We zijn nu weer volop aan de slag.

De vloer is gestort

Na drie weken van vrieskou en een ijzige wind kon Ben Kraayvanger deze week zijn bouwwerkzaamheden weer hervatten. Nu de echte vrieskou uit de lucht is kon maandag 8 april eindelijk de vloer worden gestort. Een stevige klus. Vooral omdat het afwerken van de vloer tot in de late avonduren heeft geduurd. Maar dan hebben we ook een mooie strakke vloer. De komende weken worden de binnen- en buitenmuren opgetrokken.


De planning is nog steeds om medio juli de aanbouw gereed te hebben.

Nieuwe huisaansluiting waterleiding voor MHC
Sinds woensdag 3 april jl. beschikt MHC nu over een eigen huisaansluiting voor water. Medewerkers van Brabant Water zijn twee dagen volop in de weer geweest om een nieuwe waterleiding aan te leggen vanaf de Bremhorst naar de meter put in het clubhuis. Een behoorlijke afstand. Met het nodige graafwerk, het onder de weg doorleggen van de leiding en het aansluiten van een nieuwe meter is de klus geklaard.

Tot voorheen deelden MHC en tennisvereniging De Kienehoef een gezamenlijk aansluiting. Door de nieuwbouw van het tennispaviljoen kwam deze gezamenlijke aansluiting te vervallen. Bovendien was de bestaande aansluiting dermate verouderd, dat een flinke renovatie noodzakelijk was. In goed overleg met de gemeente Sint-Oedenrode en Brabant Water is nu een eigen en geheel vernieuwde huisaansluiting gerealiseerd.

Binnenkort vind je een fotoalbum op de site met alle foto's van de vordering van de verbouwing!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode