header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsoring en clubshirt

11-1-2022 Rabobank stopt als hoofdsponsor
De Rabobank heeft besloten te stoppen met de sponsering van onze vereniging per eind 2022. We betreuren deze keuze, maar helaas hebben we hier geen invloed op. Het is het gevolg van het nieuwe landelijke beleid van de Rabobank om geen lokale verenigingen meer te sponsoren. Een behoorlijke aderlating, mede omdat ze al meer dan 20 jaar sponsor zijn. Helemaal verdwijnt de Rabobank gelukkig niet, omdat zij onze vereniging nog wel op andere manieren zullen helpen, zoals bij duurzaamheid en besturen. Het bestuur en sponsorcommissie gaat hier verder mee aan de slag. We kunnen terugkijken op een fantastische samenwerking met de Rabobank. Zij hebben ons de afgelopen jaren flink vooruit geholpen. 

Overgangsperiode voor nieuwe clubshirts
Omdat een aantal maten bij De Wit uitverkocht zijn worden er nu clubshirts verstrekt zonder opdruk. Dit is een tijdelijk situatie totdat we een nieuwe clubsponsor hebben. We zijn in gesprek met een nieuwe hoofdsponsor en zullen later in dit seizoen meer bekend maken. Zodra er nieuwe clubshirts zijn kan iedereen zijn clubshirt omwisselen.

Verlenging andere hoofdsponsors
Gelukkig hebben we ook goed nieuws. Indian Mahardja, Jumbo en de Wit Schijndel hebben bijgetekend hebben voor een nieuwe periode van 3 jaar als shirtsponsor.

Wil je ook sponsoren?
Om een vergelijkbaar budget voor 2023 te krijgen zijn we nog op zoek naar:
  • Veldsponsor: Een sponsor die zijn naam wil verbinden aan veld 1 voor minimaal een periode van 3 jaar. Deze sponsor heeft een grote zichtbaarheid in de LISA app / website. 
    Jaarlijks € 1.000 - 2.000 + eenmalig drukwerk
  • Bordsponsor veld 1 of 2: Jaarlijks € 275 + eenmalig drukwerk
  • Interieur: eenmalige bijdrage naar keuze
    Vanaf € 50 krijg je ook een vermelding op het bord de club van 50. Klik hier voor betaallink 
  • Ook andere mogelijkheden zijn denkbaar. Kijk voor meer informatie op onze website.
Bij interesse voor deze zien we graag een reactie tegemoet via [email protected].

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode