header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Info voor uitteams - 'Hup Hup Hup'

Nieuws afbeelding 7-11-2021 Weet jij hoe de hockeyclub gast-teams van de jeugd ontvangt? Uitteams melden zich aan de bar. De coach en assistent krijgen koffie/thee aangeboden en ontvangen deze uitreiking met daarin: info over de scheidsrechters, veldindeling, ranja na de wedstrijd en over sportiviteit; de hup-hup-hup methode. 
 
Hallo team,

Welkom bij MHC Sint-Oedenrode. Leuk dat jullie er zijn.
Wij wensen jullie een fijne tijd bij onze hockeyvereniging.  

Gezonde sportclub en consumpties
Onze barbezetting biedt jullie graag twee kopjes koffie of thee aan. In het kader van een gezonde sportclub proberen wij gezonde snacks aan te bieden. Het terrein van MHC Sint-Oedenrode is een rookvrij sportterrein op jeugddagen, dit volgens de norm van de KNHB. Betalingen alleen per pin. 

Ranja na de wedstrijd
We sluiten de wedstrijd graag in de kantine af. Voor alle jeugdspelers is er ranja na de wedstrijd. Dit kan een begeleider bij de bar ophalen. 

Alcoholische dranken (alleen na 14 uur) 
Op jeugddagen zijn alcoholische dranken alleen na 14 uur toegestaan. Beperkt en alleen voor begeleiders. Daarbij vragen we om alcohol alleen op het terras of in de kantine te nuttigen, dus niet bij het veld. 

Scheidsrechters
Een goede scheidsrechter verhoogt het spelplezier. Daarom hebben wij bij alle teams een ‘hulpouders’ voor de scheidsrechters. De hulpouder is een toeschouwer en zorgt voor de scheidsrechters. In rustmomenten kan de hulpouder de praktijk doornemen met de scheidsrechters, zodat we van beslissingen leren en steeds betere scheidsrechters krijgen. Je kunt ons helpen in de opleiding van de scheidsrechters door zelf geen uitlatingen te doen naar de scheidsrechters.      

Sportiviteit, "hup hup hup"
”Bij elke speler staat spelplezier voorop. En iedereen vind het leuk om aangemoedigd te worden. Wij horen daarom graag Hup, Hup, Hup langs de lijn. De coach en scheidsrechters zorgen voor de rest. Zo maken we samen de wedstrijden leuker.Een groet voor en na de wedstrijd, de "Line up”Zoals bij de wat oudere teams al gebruikelijk is, stimuleren wij een "line up” voor de wedstrijd. De twee teams groeten elkaar. En na de wedstrijd bedanken de teams elkaar en de scheidsrechter.

Wil je meer weten over onze club? Ga dan naar onze website. www.mhcsint-oedenrode.nl  

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode