header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar

Verse tosti's - Start project 'Gezond'

Nieuws afbeelding 31-10-2021 De komende zondagen gaan we meerdere nieuwe snacks en broodjes testen. Wat zie jij graag in de kantine? Zondag 31 oktober beginnen we met VERSE TOSTI’SHoe meer tosti’s jullie in het weekend bestellen, hoe groter de kans dat we deze + heerlijke seizoenspecials standaard gaan serveren op de zondagen.

Gratis fruit op de club
Vanaf komend weekend is er ook weer fruit op de hockeyclub welke wekelijks gratis aangeboden wordt door JUMBO. Dit maakt deel uit van de sponsoring die de club met JUMBO heeft. Wij zijn hier erg blij mee als club. Kom dus aanstaand weekend lekker fruit eten in de kantine, samen met het drinken van ranja met je team. 

Plastic flessen inzamelen
Vanaf deze zomer zit er statiegeld op kleine plastic flessen. Daarom vragen we iedereen om voortaan alle plastic flessen terug te brengen bij de bar. Het terugbrengen van de flessen is dus goed voor een opgeruimde kantine, goed voor het milieu en goed voor de clubkas.

Glazen gebruiken of plastic bekers?
Waar drink jij het liefste uit? Omdat er op de club erg veel glazen kapot gingen is de club overgegaan op plastic bekers. Wij zouden graag weer uit glazen gaan schenken en hebben daarvoor jullie hulp hard nodig. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er zo min mogelijk glas sneuveld: Breng je glas terug naar de bar en zet glazen zorgvuldig weg.

Project Gezond
Komende weken gaan we aan de slag met het assortiment eten en drinken in de kantine. En we gaan jullie op de hoogte houden van alle testen en veranderingen. We hopen zo dat je nog liever naar de kantine komt en wat langer verblijft :). Dat is gezellig en natuurlijk is alle opbrengst goed voor de club.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

PET Flessen inzamelen - goed voor clubkas

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode