header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalcompetitie update (28-11)

Nieuws afbeelding 28-10-2021

Bekijk nu het zaalboekje met praktische info en tactische info, voor spelers en begeleiders. Voor wat betreft de planning is de KNHB nog steeds druk bezig om de uit- en thuiswedstrijden te verplaatsen (dit ivm de eindtijd van 17 uur), dus alles kan nog verschuiven. Wij vragen alle teams om het eigen actuele programma zelf te blijven checken. Natuurlijk houden ook wij het in de gaten en zullen we op deze pagina actualiteiten posten.

Klik hier voor het zaalboekje 2021-2022

- -- - - - - -  - --  -

Hieronder eerder gepubliceerde zaalberichten

 

Het schema staat 27-11 in LISA gepubliceerd. Let op: In verband met de COVID maatregelen per 28-11 zal er nog veel veranderen in het schema (mogelijk ook wedstrijden voor 17:00uur). Wij vragen daarom nog enkele dagen geduld met het overnemen van de huidige tijden in je agenda. Zodra de planning rond is ontvang je een persoonlijke update.

 

 

  • Veel wedstrijden zullen nog aangepast worden, 35% van al onze wedstrijden wordt (deels) na 17:00 gespeeld waarvan al 21 in de 3 weken waarvoor de regels gelden.
  • De KNHB gaat maandag een nieuw schema maken dus het is belangrijk voor de teams om te weten dat het schema nog zal veranderen (mogelijk ook de wedstrijden die nu voor 17.00 staan). 

 

 

- - -- - - - - 

Eerder nieuwsbericht mbt de zaal:

De dagen worden alweer korter en de eerste nachtvorst is een feit, dus ook de voorbereidingen voor het zaalseizoen zijn alweer in volle gang. Afgelopen weken heeft de zaalhockeycommissie contact gehad met jullie aanvoerders, coaches en managers. 

Dat iedereen weer zin heeft om te hockeyen is duidelijk. Dit resulteert erin dat voor komend zaalhockeyseizoen MHC Sint-Oedenrode met een recordaantal van 23 teams mee gaat doen aan de zaalhockeycompetitie. 

Het duurt nog even, maar wij willen alvast met jullie delen dat de competitie zal gespeeld worden tussen 5 december en 20 februari. In verband met de grote hoeveelheid teams en de beperkte beschikbaarheid van sporthal de Streepen zal een gedeelte van de thuiswedstrijden in de sporthal in Liempde gespeeld worden. 

Trainen

Het is ons doel dat alle teams kunnen trainen. Het is niet zeker dat dit iedere week gaat lukken, maar de trainingscommissie is druk bezig hier een goed schema voor te maken. 

Keepersspullen ophalen

Voor het keepen in de zaal is een aanvulling op de keeperset noodzakelijk, zodat er geen krassen op zaalvloeren komen. Op maandagavond 29 nov, tussen 19.00 - 20.00 uur en zaterdag 4 dec, tussen 16.00 en 17.00 uur kunnen managers/ coaches de zaalriempjes en keepersspullen ophalen. 

 

Let op: 

 

  • Doe je wel mee met de zaal? Zorg er dan voor dat alle keeperstassen meegenomen worden naar huis. Laat ze dus niet achter in de locker in het keepershok. Locker afsluiten met slotje, ook als ie leeg is. Vanaf zondag 5 december is het clubhuis gesloten. 
  • Doet je team niet mee met de zaal competitie, dan kunnen de keeperstassen in de lockers blijven staan op een deugdelijke manier. Dit betekent locker gesloten met slotje en tas open zodat spullen kunnen luchten.

Spelregels

Aangezien het voor iedereen langgeleden is dat je gezaalhockeyd hebt of omdat komend seizoen misschien zelfs je eerste keer wordt zal er voor de start nog een zaalhockey boekje gedeeld worden met alle benodigde info. 


Met vriendelijke groet, 

De zaalhockeycommissie 

Frank en Denise 

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode