header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Competitie jeugd - planning na de herfstvakantie (KNHB)

Nieuws afbeelding 20-10-2021 Update 30-10: Alle wedstrijden voor de komende periode staan nu in Lisa. De ontbrekende tijden druppelen de komende dagen ook binnen. Willen alle jeugdspelers de beschikbaarheid voor zover mogelijk en voor de hele periode ingeven? Dan weten trainers en coaches op wie ze kunnen rekenen.

Eerder gepubliceerd bericht: 
Van 23 - 31 oktober is het herfstvakantie. Er wordt in deze periode geen competitie gespeeld. De hockeybond (KNHB) gebruikt deze periode om te bekijken hoe de niveaus in de competities zijn. Ook kunnen zij op basis van grote verschillen teams in andere competities zetten. Hiervoor heeft de hockeybond contact met de technische commissie van onze vereniging. 
  • Teams die alles gewonnen hebben zullen na de herfstvakantie tegen andere tegenstanders gaan spelen; tegenstanders die ook veel of alles gewonnen hebben. 
  • En teams die veel tegendoelpunten krijgen, zullen na de herfst ook tegen andere teams gaan spelen.
Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen veel spelplezier kan houden en lekker uitgedaagd wordt.

In de praktijk zijn er altijd wijzigingen in de herfstvakantie. Om deze reden zien we nu even geen speeldagen in de agenda. Op zaterdag 6 november is de eerste volgende speeldag. Binnenkort zal je het vervolg-programma weer in de LISA app zien verschijnen. Hou het dus in de gaten.

Heb je vragen? Stel ze hieronder in de reacties en we gaan ermee aan de slag.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode