header foto header foto header foto header foto header foto
 
Communicatie

Aankleding clubhuis - sponsor mee - De Club van 50

Nieuws afbeelding 8-10-2021 Het clubhuis is prachtig verbouwd. Mooi geschilderd, goede muurbekleding, een mooie bar. Het is weer helemaal van deze tijd. Nu de aankleding nog en jij kan hierbij helpen. 

We hebben een plan gemaakt hoe we het clubhuis kunnen aankleden. Met kussens, tapijten, stoelen en tafels. Wil jij ook zien wat we in petto hebben, sponsor mee en we laten het je meteen zien. Want wij steken elke euro direct in de aankleding van het clubhuis. Elke week hopen we zo iets van onze wishlist te laten zien. Wil jij zeggen: "Kijk, deze plant heb ik gekocht?" Doe mee en kom in het clubhuis genieten van je investering.

Hoe doe je mee? Kies uit deze opties:

  1. Maak een bedrag naar keuze over aan de club onder vermelding van "Sponsoring De Club van 50". Het bedrag is naar keuze.
  2. Direct bedrag naar keuze betalen? Klik hier voor betaallink.
  3. Stuur een email naar [email protected]. Je krijgt een tickie waarbij je zelf een bedrag kunt invullen. Bedrijven kunnen hier ook een factuur opvragen voor de administratie.
Wie
Iedereen mag meedoen. Graag zelfs!

Vermelding op het bord: De Club van 50
Heb jij het borden 'De club van 50' al eens zien hangen in het clubhuis? Iedereen die eenmalig minimaal 50 euro sponsort, krijgt een naamsvermelding op dit bord gedurende één kalenderjaar
.

Bedankt. We hopen dat we snel een aangekleed clubhuis kunnen laten zien.

De realisatie wordt gedaan door Jodi en Lenneke

Deelnemers club van 50:

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws