header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accomodatie

Gevonden voorwerpen

Nieuws afbeelding 3-10-2021 Beste leden, en ouders,

Helaas zien we na één maand hockeyen een enorme hoeveelheid spullen welke in één maand zijn verzameld in het clubhuis. Wij willen iedereen vragen om extra op hun eigen spullen te letten. De gevonden voorwerpen blijven voortaan 4 weken bewaard. 

Tips: 
  • Leg je spullen altijd meteen in je tas. Zo hou je je spullen altijd bij elkaar. Het meest wat blijft hangen zijn namelijk jassen, vesten en drinkbekers.
  • Check aanstaande zaterdag de gevonden voorwerpen op de kapstok en in het rek bij de ingang.
Opgeruimd clubhuis
  • Helaas lijkt het alsof de entree nu voor gevonden voorwerpen bedoeld is. Dat willen we graag gaan veranderen. Na deze week zullen de clubhuisbeheerders (elke maandagochtend) alle gevonden voorwerpen in een bak doen en bij de trainingsmaterialen neerleggen. Je kunt je trainer of teammanager vragen als je iets kwijt bent.
  • We willen jullie vragen om de kapstok te gebruiken voor alle tassen en jassen als je in het clubhuis bent. Je kunt er dus gerust op zijn dat deze spullen hier blijven hangen (let wel op met waardevolle spullen).
Foto's gevonden voorwerpen
In de bijlage zie je een recent rondje door de club met gevonden voorwerpen. Onder andere vesten, allerlei bidons en een (huis)sleutel. 

Gevonden voorwerpen worden 4 weken bewaard. Daarna gaat het definitief weg.
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws