header foto header foto header foto header foto header foto
 
Acties

Grote Club Actie - Speeldag voor jong en oud - tot 23-11

Nieuws afbeelding 17-9-2021
Beste leden, Hebben jullie al gezien dat onze club meedoet met de landelijke Grote Clubactie? Wij zouden heel graag een gave speeldag organiseren en vragen daarvoor sponsoring voor deze clubactie. De opbrengst zal worden gebruikt voor een springkussen en speelmaterialen. Heb jij ook zin in een speeldag voor jong en oud? Via deze link kan iedereen meteen loten kopen. Een lot kost € 3,00 per stuk. Je kunt prijzen winnen en € 2,40 is voor de speeldag! Loten koop je via deze link

> Klik hier voor de betaallink

De tussenstand geldt alleen voor de online verkoop. De boekjes kunnen tot en met zaterdag 13 november ingeleverd worden op deze twee plaatsen: 
  1. Marieke van de Akker (Schermhornstraat 22) 
  2. Jolanda Wijnen (Beatrixstraat 43)
  3. Clubhuis aan de bar.
Namens de club, 

Hartstikke bedankt! 
MHC Sint-Oedenrode


Eerdere berichten:
Zaterdag 18-9-2021 start de grote Clubactie waar MHC aan mee doet. Jeugd t/m D-jeugd ontvangen boekjes ter promotie en de andere jeugdleden mogen loten verkopen via deze link.

Contact organisatie: Jolanda Wijnen en Marieke Habraken


Einddatum: 23 november 2021
Voor lotenverkopers

Door de persoonlijke QR-code sticker te scannen die op het verkoopboekje staat of door op de link te klikken in je e-mail kom je op jouw verkooppagina. Deze e-mail of persoonlijke QR-code sticker wordt vooraf aangemaakt door jouw vereniging.

Klik op deze link en vindt meer informatie over hoe je kunt inloggen en wat er allemaal te vinden is op de pagina.

 

20-loten-actie

Leden die 20 loten of meer loten verkopen, ontvangen een 20-loten-waardebon. Met deze actie krijgen ze flinke korting op leuke dagjes uit, sportkleding en nog veel meer. 

Kids-verkoopwedstrijd

De Grote Clubactie organiseert ook dit jaar weer een landelijke verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen. Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst 306 prijzen met als hoofdprijs: ..een Nintendo Switch met favoriete spel naar keuze! Klik hier voor alle prijzen

 

 

 

Hoe verkoop jij loten? Deel en win!

Verkoop jij dit jaar loten voor jouw club? Deel dan een leuk filmpje van hoe jij loten verkoopt met #groteclubactie…en maak kans op een Nintendo Switch!

 

Voor Loten kopers

 

De Grote Clubactie is er om verenigingen te helpen. Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Klik hier voor het prijzenpakket van 2021. Van alle Nederlandse loterijen geven wij het allerhoogste percentage direct aan het goede doel, namelijk 80%. Jaarlijks kunnen ruim 5.000 verenigingen hun doelen realiseren, vanwege de steun van mensen zoals jij. 


Meer over de actie 2021


 

Grote Clubactie zet in op 10 miljoen voor verenigingsleven

Zaterdag 18 september start de lotenverkoop

Dit jaar starten wederom meer dan 5.000 verenigingen met de verkoop van loten voor hun club. Meer dan 300.000 leden zetten zich in voor hun club en verkopen loten aan familie, vrienden en buren. Een lot kost € 3,- per stuk waarvan maar liefst 80% naar de club gaat (dus € 2,40 per lot). De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om de vereniging in jouw buurt een steuntje in de rug te geven.


 


 


 

 

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode