header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

We ZIJN Digitaal !!!

5-3-2013 De jongste jeugd was al langer digitaal, maar nu zit ook het eerste weekend van het digitale wedstrijd formulier voor de jeugd en senioren erop! Ik ben er hartstikke trots op dat al onze thuis wedstrijden digitaal zijn verzonden.
Iedereen heeft zijn/haar verantwoordelijkheid genomen en zo zijn alle standen tijdig ingevoerd. Slechts een uitwedstrijd is niet tijdig ingevoerd, maar dat ligt niet aan ons ;-)

Het belangrijkste wat we afgelopen weekend geleerd hebben, is dat het enorm belangrijk is dat alle coaches/managers/aanvoerders VOOR aanvang van de wedstrijd de spelers bevestigen. Dan zijn de scheidsrechters na de wedstrijd direct in de gelegenheid om de uitslag in te voeren. Het enige wat de coaches/managers/aanvoerder dan nog hoeven te doen is de uitslag te accorderen. That's all!

Voor de scheidsrechters is het van wezenlijk belang dat zij - in geval zij verhinderd zijn en vervanging hebben geregeld - dit tijdig aan het wedstrijdsecretariaat doorgeven, zodat de juiste scheidsrechters aan een wedstrijd gekoppeld worden. Anders worden zij zelf bestookt met sms-jes, dat de stand nog ingevoerd moet worden.

Het is voor iedereen even wennen, maar ik ben ervan overtuigd dat we over een paar weken niet anders meer willen!

Sportieve en digitale groet,

Nicole Engbers
Wedstrijdsecretariaat

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode