header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Bouw- en renovatiewerkzaamheden van start

2-3-2013
Na vele maanden van voorbereidingen gaat de bouw van de berging en de renovatie van de toiletten nu eindelijk van start. De bouwtekeningen zijn klaar en de vergunningen zijn binnen.

We zijn gestart met de aanbouw van een grote berging aan de achterzijde van de kleedkamers. De planning is dit medio juli gereed te hebben. Tegelijkertijd willen we de toiletten van de heren en dames in de hal renoveren. Met ingang van het nieuwe seizoen in september 2013 hopen we de diverse werkzaamheden afgrond te hebben.

De aanbouw van de berging is bedoeld voor:
- extra opslagruimte voor de vele sportmaterialen en attributen voor de diverse toernooien. Nu ligt dit opgeslagen in meerdere kleedkamers, kasten en rommelhokken.
- Alle keepers van jeugd tot en met senioren krijgen een eigen keeperslocker zodat alle materialen op de club blijven. Dit zowel voor trainingen als wedstrijden. Een behoorlijke ontlasting voor de jeugdcoaches en de keepers zelf.
- Lockers voor de trainers, zodat zij hun ballen en overige trainingsmaterialen veilig kunnen opbergen.
- Extra werkruimte voor onderhoud.

Bouwbedrijf Kraaijvanger zal de aanbouw van de berging realiseren. Met ondersteuning van vele vrijwilligers. Een aantal werkzaamheden nemen we als vereniging voor eigen rekening, zoals het schilderwerk, elektra (waar mogelijk), straatwerk, etc. Met inzet van vele vrijwilligers kunnen we de klus klaren. Een aantal enthousiaste clubleden hebben zich al gemeld om mee te doen in het ‘Bouwteam’.

Interesse?
Mocht je interesse hebben of een bijzondere bijdrage kunnen leveren in de bouw en/of de afwerking van het interieur, laat het dan z.s.m. weten. Bel of mail naar: Ad van der Heijden: 06-22 10 67 95 of e-mail: [email protected]  

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode