header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Trainingen en oefenwedstrijden volop aan de gang

Nieuws afbeelding 17-3-2021

Ondanks dat de competitie nog steeds niet is hervat en er helaas een leeftijdsgrens is vastgesteld wie er wel of wie er niet mag hockeyen zijn er gelukkig een hele hoop teams die fanatiek aan het trainen zijn. Mooier nog, er worden her en der ook verschillende onderlinge wedstrijdjes georganiseerd. 

 

Gister, dinsdag, werd er bv een leuke en sportieve oefenwedstrijd gespeeld tussen Dames 1 en JA1. De winst ging naar de heren, dus wie weet dat er nog een revanche gepland zal gaan worden…….

 

Juist omdat de competitie nog niet van start is, is het misschien een mooie gelegenheid om elkaar eens "uit te dagen”. Een wedstrijdje tegen je vrienden of vriendinnen, of tegen een team waar je normaalgesproken niet zo snel tegen zal hockeyen. 

Misschien is dit mogelijk tijdens je reguliere trainingstijd, anders informeer even naar tijd en ruimte op de velden bij de TC. 

 

Dit geldt op dit moment jammer genoeg alleen nog maar voor iedereen onder de 27 jaar, maar laten we hopen dat er snel weer verdere versoepelingen in zicht komen.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode