header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

MHC Sint Oedenrode gaat zonne-energie optimaliseren in samenwerking met Watts In Store

Nieuws afbeelding 17-12-2020

Wie is/zijn Watts In Store? Watts In Store, een projectontwikkelaar in b2b energieopslag-projecten uit Rosmalen. 

Met jarenlange ervaring in de solarmarkt zorgen zij voor een versnelling van de energietransitie. Dat wil zeggen: de omschakeling van de fossiele brandstoffen zoals bv. olie, aardgas en/of steenkool naar duurzame energie zoals zonne- en windenergie en/of aardwarmte. Energieopslag vormt een cruciale tool om meer duurzame energieopwekking te kunnen realiseren doordat het ruimte vrij maakt op het energienet. Op deze manier bouwen zij mee een een groenere samenleving voor vandaag én morgen.


Watts In Store BV heeft in samenwerking met hockeyclub MHC Sint-Oedenrode een pilot project opgezet. Doel van dit project is het optimaliseren van het direct verbruik van zonne-energie middels het plaatsen van een opslagsysteem.


Daarmee kijkt de vereniging op de korte termijn enerzijds hoe de zelf-consumptie van de opgewekte zonne-energie op het sportcomplex kan worden verhoogd. Anderzijds naar het verlagen van de energielasten. Maar vooral ook naar de langere termijn naar het stapsgewijs afbouwen van de salderingsregeling van teruggeleverde zonne-energie. 


Verwachting is dat medio 2021 de eindresultaten kunnen worden gepresenteerd.  

Het artikel is te vinden op www.wattsinstore.nl/nieuws/mhc-sint-oedenrode/

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode