header foto header foto header foto header foto header foto
 
Communicatie

Even voorstellen

Nieuws afbeelding 16-11-2020

Een nieuw seizoen met een aantal nieuwe namen en gezichten in de Communicatie commissie.

Saskia van den Eshof en Roos van den Heuvel hebben nl. besloten om het stokje over te dragen aan een nieuwe groep enthousiaste dames. Roos blijft nog wel actief in de Technische Commissie. 

Wij danken hun beide voor alle inzet en betrokkenheid en aan ons de taak om dit zo goed mogelijk voort te zetten. 

 

Wij gaan verder met: Kelly van de Wijdeven, Lenneke van Zutven, Lara Bouwmans, Virrie van Zutven en Esther van Aarle

Kelly, Lenneke, Lara en Virrie zijn fanatieke speelsters uit Dames 2 en Esther volgt graag alle wedstrijden van haar kinderen langs de zijlijn.

Met z’n vijven houden wij de site, Facebook en Instagram van MHC Sint-Oedenrode up to date. 

 

Op de site delen we vooral alle berichten en/of besluiten vanuit het bestuur en eventuele activiteiten georganiseerd door en/of andere mededelingen van de verschillende commissies. 

Op Facebook en Instagram zetten we ook deze berichten, maar aangevuld met aangeleverde foto’s of ander beeldmateriaal 🎥, waarbij we op Instagram de high-lights zetten en op FB het meer uitgebreide verslag. Dus raden wij iedereen aan om beide mogelijkheden van social media te volgen.

 

Gezien het op dit moment door corona natuurlijk een uiterst vreemde situatie is, willen we iedereen zoveel mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, verzoeken, maar vooral ook van alle activiteiten die nu helaas zonder publiek gehouden worden.

Zo is er al een zeer succesvol Hutspottoernooi geweest voor de A, B, C en D-jeugd en is afgelopen weekend een Midwintercompetitie gestart. 

Foto’s van het Hutspottoernooi zijn al te vinden op Facebook en Instagram. Hopelijk volgen er nog meer van alle volgende activiteiten.

 

Mocht je een keer iets geplaatst of onder de aandacht gebracht willen hebben via 1 van deze kanalen, laat het ons vooral even weten via [email protected] of via WhatsApp op 06-81251795 (Virrie) 

We nemen altijd even contact met je op over wat de mogelijkheden zijn.

 

Organiseer je een toernooi of een ander sportief gebeuren op de velden van MHC Sint-Oedenrode geef ook dit aub even door via  [email protected]

Zo kunnen we ervoor zorgen dat de accommodatie in orde is op de dag van het te houden toernooi/evenement.

 

Hopelijk tot snel langs de zijlijn bij MHC Sint-Oedenrode!

 

Groet,

Kelly, Lenneke, Lara, Virrie en Esther