header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Wedstrijdformulieren digitaal !

25-2-2013 Het is zover: komend weekend gaan we van start met het digitale wedstrijdformulier!
Na een succesvolle introductie bij de Jongste Jeugd aan het begin van het seizoen, volgt nu ook invoering van het digitale wedstrijdformulier voor de junioren en senioren. Een groot verschil hierbij is, dat nu ook de scheidsrechters een rol hebben bij het invullen van het formulier.

Korte uitleg werking DWF junioren/senioren:
1. De ondersteuning vult voor de wedstrijd de spelerslijst in. Zij loggen in met eigen lidnummer en wachtwoord.
2. De scheidsrechters vullen na de wedstrijd de uitslag en eventuele kaarten in. Zij loggen in met kaartnummer, bondsnummer of lidnummer in combinatie met een verificatiecode. De verificatiecode heeft de ondersteuning van beide teams in bezit.
3. De ondersteuning accordeert de uitslag en eventuele kaarten.

In bijgevoegde handleidingen staat uitgebreid met schermvoorbeelden uitgelegd hoe e.e.a. werkt. Het is tevens mogelijk om het digitale wedstrijdformulier op je smartphone in te vullen. De barcommissie doet er alles aan dat voor komend weekend wifi en een computer in het clubhuis aanwezig is, maar invullen kan ook gewoon thuis op de eigen computer.

Ik wens alle coaches/aanvoerders/managers en scheidsrechters succes met invullen en accorderen van het digitale wedstrijdformulier. Voor vragen en/of problemen ben ik komend weekend bereikbaar op telefoonnummer: 06-22625532.

Met sportieve digitale groet,

Nicole Engbers
Wedstrijdsecretariaat
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Geplande (oefen)wedstrijden

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode