header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd Commissie

Keepen = Cool

Nieuws afbeelding 14-5-2020

Sinds maandag staan ook onze jeugd-doelverdedigers weer op het veld. Katja, Tom, Frank en Rob zijn de enthousiaste trainers van deze enthousiaste groep keepers. Sinds ruim een jaar, is er hard gewerkt om deze trainingen een blijvende structuur te geven binnen MHC. Dit heeft geresulteerd in een beleidsplan, wat maart jl. een feit is geworden. Zo gauw als de ontwikkelingen rond Covid-19 het toelaten, starten we met ons complete programma. Voorlopig zijn onze vaste keepers weer aan het trainen wat mogelijk is geworden, door het keepers-corona-proof protocol.

Voor wie zijn onze keeperstrainingen?

E-Jeugd: Deze groep maakt kennis met het keepen bij onze KeepClub. Met zijn allen die stoere uitrusting aantrekken en lekker bewegen. Dit draagt bij aan het spelplezier en spelinzicht en zeker niet onbelangrijk, de veiligheid op het veld. Alle E-spelers zullen hieraan deelnemen.

D-Jeugd: Indien geen vaste keeper (let op: zie voorwaarden vaste keeper in beleidsplan);

1e/2e jaars D, waar niemand, binnen het team, interesse heeft in de vaste keepersrol, rouleren net als in de E-jeugd en kunnen deelnemen aan de KeepClub training.

 

1e/2e jaars D, al geïnteresseerd in vaste keepersrol, samen met 1 of meerdere spelers uit het team rouleren zij (na aanname vanuit de testtrainingen) keepersbeurt en keeperstraining op de maandag avond en de wedstrijden.

1e/2e jaars D, met maar 1 vaste keeper binnen het team: hij/zij rouleert: 1 week wel keepersopleiding training de andere week niet, mits aan de instroom voorwaarden voldaan.

UITZONDERING: Vanaf 2e jaars D en helemaal overtuigd te willen blijven keepen (intrinsieke wens), volledige instroom mogelijk, maar als uitzondering op de regel. Hij/ zij is dan minimaal al een jaar bekend bij de keepersopleiding. Hoofd-keeperstraining heeft hierin de beslissende rol.

C t/m A Jeugd: alle keepers kunnen deelnemen aan de keepersopleiding, mits ze voldoen aan de instroom voorwaarden.

Ons beleidsplan in een notendop. We hopen snel aan de slag te kunnen en zo keepers-enthousiasme te kunnen delen.

 

Graag tot ziens, 


met vriendelijke groet,

Team Keeperstrainingen MHC Sint-Oedenrode

Benieuwd geworden of meer informatie: [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode