header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur MHC

Van het bestuur: Stap voor stap starten we weer op

28-4-2020 We zitten al weer een aantal weken binnen, een moeilijke tijd voor velen onder ons, dus zijn we blij dat de overheid heeft besloten te kunnen op starten met sporten. In eerste instantie zal het gaan om de leeftijd tot 12 jaar en de groep tussen 12 en 18 jaar, met 1.5 meter afstand. De jeugd mag weer beginnen met trainen, al zijn er voor de leeftijdsgroep 13-18 jaar nog wel wat restricties. Senioren mogen nog niet starten.

Ook MHC Sint-Oedenrode gaat weer van start! Maar wel stap voor stap en we gebruiken de eerste week om te testen hoe het hockeyen met de nodige beperkingen uitpakt. De club is op dit moment bezig om te trainingen op te starten met inachtneming van de richtlijnen en protocollen zoals gecommuniceerd door de gemeente Meierijstad en de KNHB.

Hoe zien de maatregelen er uit?
MHC Sint-Oedenrode volgt de richtlijnen van de gemeente en KNHB. Beide partijen hebben protocollen uitgewerkt met daarin richtlijnen en praktische aanbevelingen. Lees het protocol van de gemeente en de KNHB. Als daar wijzigingen in optreden dan kan dat mogelijk leiden tot wijzigingen in het trainingsschema en de regels op en rond de velden.

Het streven is vanaf 2 mei te starten. Echter eerst moet de aanvraag tot sporten bij de gemeente worden goedgekeurd. Dus komende week volgt de definitieve informatie wanneer we gaan starten. Dit zullen we communiceren via een extra nieuwsbericht via mail en Facebook.

Het trainingsschema zal er wel anders uit gaan zien om tegemoet te komen aan de protocollen vanuit de gemeente en de hockeybond. Daarover volgt deze week aanvullende communicatie voor zowel sporters, ouders als begeleiders. De datum van 2 mei is dus nog onder voorbehoud omdat gemeente goedkeuring moet geven op de corona-maatregelen die we als vereniging treffen.

Hoe ziet de begeleiding eruit?
De technische commissie roostert de trainers en de jeugdtrainers in. De trainers zullen werken volgens de richtlijnen van Meierijstad en KNHB. Tijdens de trainingen is er een corona-verantwoordelijke aanwezig t.b.v. juiste begeleiding. Ouders mogen helaas niet op het sportcomplex komen. Gedurende de trainingstijden zijn er een corona verantwoordelijke, trainers en vrijwilligers aanwezig voor de begeleiding. Verdere details ten behoeve juiste begeleiding volgen zo snel mogelijk.

Voor deze controles zijn extra vrijwilligers nodig, bijvoorbeeld om toezicht te houden. Wil je je hiervoor aanmelden? Stuur dan een mail naar [email protected].

Is het clubhuis open?
Het clubhuis is niet open voor leden dus thuis douchen en thuis naar de wc. We doen een beroep op jullie geduld en aanpassingsvermogen om het hockey verantwoord op te starten. Samen komen we hier doorheen. Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze mail? Reageer dan via [email protected]

Namens het bestuur van MHC Sint-Oedenrode

Gert-Jan, Ronald, Daan, Bob en Bert

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode