header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalcompetitie 2019-2020: De kampioenen

Nieuws afbeelding 17-2-2020 In de maanden december, januari en februari spelen de juniorenteams van MHC Sint-Oedenrode competitie in de zaal. Afgelopen weekend vond de laatste competitieronde plaats en door diverse teams werd er een feestje gebouwd omdat ze kampioen werden in hun competitie. Dit zijn de zaalkampioenen van seizoen 2019-2020.

Jongens C2

Gecoacht door Paul Vermelfoort, getraind door Maarten van Bakel werd overtuigend kampioen in de 3 klasse C. Met 2 wedstrijden minder dan de concurrent stonden zij stevig aan kop van de competitie en konden niet meer ingehaald worden.Jongens C1
Gecoacht door Heren 1 spelers Jelle van Dijk, Gijs Wijnands en Stijn van Alphen en getraind door Maarten van Bakel, werden de onbetwiste kampioen in de eerste klasse C. Zij verloren niet een wedstrijd en werden ongeslagen kampioen met 9 punten voorsprong op de nummer 2 Gemert JC1.


Meisjes C1

Getraind en gecoacht door Fleur Bongers en Daphne van Aarle, scoorden in de allerlaatste seconde van de laatste wedstrijd de gelijkmaker. Het regelement moest erbij gepakt worden om na te lezen wie kampioen werd in de 3eklasse G. Uiteindelijk bleek Geel Zwart uit Veghel in de competitie een voordeliger doelsaldo te hebben dan Rooi MC1. Maar met een gelijk aantal punten en met een positief onderling resultaat in het voordeel van Rooi zijn deze topper voor ons ook een beetje kampioen.

Meisjes D1
Maakte het afgelopen zondag onder leiding van coaches Susan Vervoort en Joost Ploegmakers nog erg spannend. De opdracht was simpel, win een wedstrijd en je bent kampioen. In de eerste wedstrijd tegen Nuenen D1 speelden de zenuwen de meisjes parten. Ze kwamen niet echt in hun spel en deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. In de tweede wedstrijd maakten ze diep in de tweede helft een einde aan de onzekerheid. Topscoorder Janske van de Biggelaar legde er drie fraaie doelpunten in. Einstand 1-3 voor Rooi en daarmee eindigen zij als eerste in de 2eklasse E.Jongens B1
Gecoacht en getraind door de jonge Heren 1 spelers Tijmen de Brouwer en Didier van Lieshout eindigden bovenaan het lijstje. Wie naar de ranglijst kijkt, ziet dat de nummer 2 en 3 twee wedstrijden minder speelden. Dat is resultaat van de storm Ciara, waardoor de hele zaalcompetitie vorige week afgelast werd. Deze wedstrijden worden niet meer ingehaald en daarom kronen wij Jongens B1 als kampioen van de eerste klasse A.
Helaas zijn de mannen een foto vergeten te maken van het kampioensfeest :-).  

 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode