header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Coachcafé: Goed voorbereid naar de lentecompetitie

Nieuws afbeelding 8-1-2020
Om goed voorbereid te zijn nodigen we coaches, managers en trainers uit voor het eerste MHC Coachcafé op woensdag 12 februari, aanvang 19.30 uur in het clubhuis. 

Het doel van het MHC Coachcafé is kennis opdoen en delen en elkaar beter leren kennen. Het wordt georganiseerd onder de vlag van de TC. Het eerste Coachcafé is een initiatief van Petro Rijkers (trainer/coach MB1 en Dames 1). Hij brengt de ervaring van Rhode mee, waar het Coachcafé al enkele jaren onderdeel uitmaakt van het jaarprogramma. 


Het programma op woensdag 12 februari in hoofdlijnen:

1e helft: 
Workshop vanuit Fysio Rooi over het voorkomen van blessures. Wat kun jij als coach, manager en trainer doen om jouw team goed voorbereid het veld op te laten gaan?

2e helft:
Terugblik op de eerste seizoenshelft en zaalcompetitie. Wat kunnen we van elkaar leren en welke tips en tops kunnen we met elkaar delen?

3e helft:
Gezamenlijke afsluiting rondom de bar met een frisje of een ander drankje zodat we elkaar ook op een informele manier beter leren kennen.

We hopen dat we een interessante avond voor jullie hebben samengesteld. Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we kunnen rekenen, vinden we het fijn als je je aanmeldt op het volgende mailadres: [email protected] . Graag tot ziens op woensdag 12 februari! 

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode