header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur MHC

Fluiten en scheidsrechters na de herfstvakantie

9-11-2019

Beste leden en ouders,

Dit seizoen is er wat veranderd in de competitieplanning van de junioren. Alle teams (in het hele land) zijn in de herfstvakantie opnieuw ingedeeld. Het doel van deze tussentijdse herindeling is dat de teams in mooie gelijkwaardige competities kunnen spelen. Gevolg is dat er in de herfstvakantie in een paar dagen tijd een nieuwe planning moest worden gemaakt. De nieuwe planning van wedstrijden betekent ook dat er scheidsrechters ingedeeld worden. Dat laatste punt, de scheidsrechters, is de aanleiding voor dit bericht.


De afgelopen drie weken kost het opvallend veel moeite om de scheidsrechters in te plannen. Sommige leden tonen zich hier erg inflexibel en soms ronduit lomp. Het probleem wordt dan teruggelegd bij ‘de club’ maar ‘de club’ zijn jullie zelf. Gelukkig zijn er ook leden die de afgelopen weken extra wedstrijden hebben gefloten, veel dank daarvoor! Bij deze dus de oproep aan jullie allemaal om je flexibel op te stellen als je benaderd wordt om te fluiten via je manager, coach, aanvoerder of het wedstrijdsecretariaat.

We willen vanuit de club ook het fluiten stimuleren dus als je als lid en/of ouder graag extra wilt bekwamen in het fluiten stuur dan een bericht naar [email protected]


Met sportieve groet,

Bestuur en Technische Commissie MHC Sint Oedenrode

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode