header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur MHC

Koop jouw nieuwe clubtenue van vrijdag 9 november bij De Wit Schijndel

6-11-2018
Vanaf  9 november is het nieuwe MHC Sint-Oedenrode shirt gratis beschikbaar bij de Wit. De uitlevering van het shirt zal in de periode van 9 t/m 24 november plaatsvinden. Dit gratis shirt is mogelijk gemaakt door Rabobank, De Wit Schijndel en Jumbo. Zij staan de komende jaren als sponsor op het shirt.
 
 
Het nieuwe clubshirt maakt onderdeel uit van het nieuwe officiƫle clubtenue van MHC Sint-Oedenrode en is daarom ook verplicht tijdens de officiƫle clubmomenten/wedstrijden. De rokjes, broekjes, sokken van Indian Maharadja zijn ook vanaf 9 november beschikbaar bij de Wit Schijndel tegen aantrekkelijke prijzen. Alle kledingstukken zijn verplicht vanaf de start seizoen 2019-2020.
 
Gedurende de periode van 9 t/m 24 november zijn de sokken zeer voordelig geprijsd, namelijk 9 euro per paar. Een superleuk Sinterklaascadeau voor zeer aantrekkelijke prijs, mogelijk gemaakt door de Wit en MHC Sint-Oedenrode.
 
Zondag 18 november om 14.00 uur presenteren we het nieuwe clubshirt samen met trotse sponsoren Rabobank, de Wit en Jumbo. Het zou fantastisch zijn als zoveel mogelijk leden aanwezig zijn in een nieuw shirt om deze sponsoren te bedanken! 
 
 
Heb je vragen zijn over nieuwe clubshirt: stuur een mail naar [email protected] of spreek een van de leden van de sponsorcommissie aan op de club.
 
Met sportieve groet,
namens de sponsorcommissie
 
Frank Heijckmann
Hubert-Jan Bach
Frank van de Velde
Joost van Dijk
Rob van Gestel
GertJan van Thienen

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode