header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur MHC

Nieuw clubtenue in aantocht

23-8-2018
De sponsorcommissie is al enige tijd op zoek naar een nieuw clubtenue voor MHC Sint-Oedenrode. Nadat we te horen kregen dat onze huidige kledingleverancier Stag failliet is verklaard is een en ander in een stroomversnelling gekomen.
Samen met onze huidige sponsor De Wit Schijndel  hebben we meerdere geïnteresseerde partijen gesproken en uiteindelijk samen met onze hoofdsponsor Rabobank een nieuwe club-afspraak kunnen maken met Indian Maharadja. Indian Maharadja is hét hockeymerk van dit moment. Met Indian Maharadja realiseren we een heel nieuw clubtenue voor al onze leden, waarbij het shirt gesponsord is.
Het nieuwe exclusieve clubtenue is vanaf half oktober exclusief te koop bij De Wit Schijndel vanaf. Onderdeel van de afspraken met onze sponsoren is dat ieder clublid vanaf half oktober 2018 kosteloos een nieuw shirt kan ophalen bij de Wit Schijndel. Definitieve datum van uitgifte van het nieuwe shirt wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd. 
Het nieuwe clubshirt maakt onderdeel uit van een het nieuwe officieel clubtenue van MHC Sint-Oedenrode en is daarom ook verplicht tijdens de officiële clubmomenten/wedstrijden (zie hiervoor het aangepaste sponsorreglement).
Vanaf half oktober zal Rabobank (voorkant), de Wit (Mouw) zichtbaar zijn op ieder shirt. Mocht iemand nog een bedrijf hebben of kennen dat geïnteresseerd is om ook als mouwsponsor de komende 3 jaar gepresenteerd te worden, neem dan contact op via [email protected].
De rokjes, broekjes, sokken van Indian Maharadja zijn vanaf half oktober beschikbaar bij de Wit Schijndel voor zeer aantrekkelijke prijzen. Deze kledingstukken zijn verplicht vanaf de start seizoen 2019-2020. Daarnaast zal De Wit Schijndel ook andere hockeykleding van Indian Maharadja tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.
Wat moet je nu doen als je een team wilt sponsoren:
• Meld de naam van de sponsor aan bij de sponsorcommissie via email of spreek een van de commissieleden aan. Sponsorcommissie moet toestemming geven voordat teamsponsoring kan plaatsvinden.
• Als de teamsponsor de club nog niet op een andere manier sponsort, is een sponsorbijdrage van 100 euro per jaar, voor een periode van 3 jaar, verplicht. De sponsor commissie stelt hiervoor een overeenkomst op en zorgt dat de sponsor een factuur ontvangt. Uiteraard is ook andere club sponsoring, zoals bijv. een reclamebord mogelijk.
• Teamsponsoring van wedstrijdtenue (zowel thuis- als uit-tenue) is niet meer mogelijk, alle andere kleding die gedragen wordt voor of na de wedstrijden, zoals bijvoorbeeld trainingspakken zijn wel toegestaan. Trainingspakken moeten van het merk Indian Maharadja zijn en kunnen met korting aangeschaft worden bij De Wit in Schijndel
Mochten er vragen zijn over deze communicatie kun je een mail sturen naar [email protected] of de leden van de sponsorcommissie aanspreken op de club.
Met sportieve groet,
namens de sponsorcommissie
 
Frank Heijckmann
Hubert-Jan Bach
Frank van de Velde
Joost van Dijk
Rob van Gestel
GertJan van Thienen

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode