header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Update: Wedstrijdschema in Lisa

15-8-2018 Update donderdag 16 augustus: Volgende week staan de poule-indelingen en de wedstrijden in de Standenmoter. Dat blijkt uit onderstaand bericht op hockey.nl. Het wedstrijdsecretariaat zal het wedstrijdschema zo snel mogelijk aanvullen met de speeltijden en scheidsrechters.

Bericht hockey.nl:

De competitieprogramma’s voor alle teams zijn uiterlijk maandag 20 augustus gereed. Dat heeft de hockeybond bekend gemaakt. Op dit moment wordt op het bondskantoor hard gewerkt om de laatste problemen in de wedstrijdschema’s op te lossen. Alle poule-indelingen en wedstrijden zijn vanaf dinsdag 21 augustus te bekijken in de Standenmotor op knhb.nl, hockey.nl en in de hockey.nl-app.

De bekendmaking van de wedstrijdprogramma’s liet op zich wachten door diverse mutaties (bijvoorbeeld terugtrekken van teams) die de afgelopen periode bij de bond zijn binnengekomen, zo legt de bond op KNHB.nl uit. Voor sommige competities, waaronder bijvoorbeeld de Hoofdklasse, zijn de wedstrijdschema’s al wel bekend. Je kunt dat competitieprogramma al wel bekijken via de Standenmotor en de clubs die je wilt volgen aan je favorieten toevoegen in de hockey.nl-app. Volg zoveel teams als je wilt en zet met een druk op de knop de wedstrijd in je digitale agenda.

Zet je pushberichten aan om je favoriete teams op de voet te volgen

Wil je je eigen team of andere teams op de voet volgen? Zet dan de pushberichten en goalalerts in de hockey.nl-app aan. Je krijgt dan niet alleen meteen een bericht als bijvoorbeeld het tijdstip van een wedstrijd is gewijzigd, maar je ontvangt ook een melding als de uitslag van je favoriete team(s) bekend is. Je weet, als je dat wil, ook direct de uitslagen van je concurrenten. Gek op tophockey? Volg live de wedstrijden in de Hoofdklasse en krijgt razendsnel een melding als er is gescoord. Je kunt de pushberichten op ieder moment aan- en uitzetten en aan je eigen wensen aanpassen.

Wil je weten hoe je pushberichten instelt op je smartphone (Android en iPhone), lees dan het artikel Nieuw in de hockey.nl-app: pushberichten en live goalalerts.

bron: hockey.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Geplande (oefen)wedstrijden

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode