header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Maandag 7 mei: Kick-offbijeenkomst 'Word trainer bij MHC'

12-3-2018

We zijn binnen de TC al een tijdje bezig om het niveau van trainingen naar een hoger en constant niveau te tillen. Vanuit de stuurgroep (Erik Bongers, Sabine Kühne, Jan Kemps en Bas van den Biggelaar) hebben we hier een plan voor opgesteld. We zijn van mening dat er enorm veel potentie is binnen de club om hier een mooie stap in te kunnen maken.

Wij willen dan ook iedereen uitnodigen die hierin een bijdrage wil gaan leveren. De kick-off dient dan ook echt om te inventariseren welke kwaliteiten we zelf in huis hebben, waar iedereens ambitie ligt en wat we zelf kunnen regelen en wat we moeten " inkopen” (coördinatie, trainerscursus, materiaal etc). Iedereen is van harte welkom ook als je alleen tijd om mee te denken om het plan neer te zetten!

Welke bijdrage zou je bijvoorbeeld kunnen leveren?

1. Trainer van (jeugd)team of jongste jeugd
2. Opleiden van trainers/Buddy voor jonge trainers
3. Geven van keeperstraining
4. Geven van looptraining
5. Geven van specifieke training, zoals strafcorner (leren slepen) of spitsentraining
6. Coördinator 
7. Rol in de TC

Wellicht zijn er nog veel meer goede ideeën, die horen we dan graag tijdens de kick-off. Denk ook niet meteen dat het een enorme belasting in tijd, het kan ook een taak voor 1 of 2 uur in de week zijn.

Wij zien je graag tijdens de kick-off. Lukt dat niet dan is het fijn als we een afmelding krijgen. Mocht je op 7 mei niet kunnen, maar wil je wel graag een rol gaan spelen in dit plan, dan horen we dat graag. De kick-off is pas het startpunt

Met sportieve groet

Technische Commissie MHC Sint-Oedenrode
Stuurgroep Trainingsplan

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode