header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

De Verbouwing

2-9-2017

De Verbouwing !

 

Zoals velen van jullie wellicht al hebben gezien, zijn we bij onze mooie club bezig met de volgende grote stap, na het waterveld van afgelopen jaar: Ons spelershome !

 

Dankzij een geweldige sponsering van enkele regionale en plaatselijke ondernemers en bedrijven, zijn we als club in staat ons clubhuis toekomstbestendig en helemaal up-to-date te maken.

 

De eerste stap is de vervanging van de jaren ‘70 vloer in de kantine: Er wordt momenteel een geweldige antraciete tegelvloer gelegd, we hopen dat komend weekend (9 September) de laatste tegel in de kantine en de gang gelegd kan worden.

 

De volgende stap is het terras buiten: Nu ‘ontmanteld’, wordt het terras in de komende tijd opgehoogd en geëgaliseerd, zodat de buitentegels gelegd kunnen worden (zelfde kleur en formaat als binnen) en de muurtjes gemetseld.

 

Een megaklus, de totale tegel oppervlakte binnen en buiten is meer dan 400 m2 !

 

Zoals vaak bij verbouwingen, wil je liefst sneller dan snel.

Omdat sneller dan snel niet mogelijk is, zullen we de komende weken – liefst zo kort mogelijk – nog wat last van deze geweldige verbouwing hebben:

 

Komend weekend tijdens het A2 toernooi wordt er voor non-alcoholische drank gezorgd van onder onze partytent (om het camping gevoel nog even vast te houden 😊). Het weekend van 9 september hopen we – als er niets tegen zit - gebruik te kunnen maken van onze opgefriste kantine.

(Het terras buiten is dan nog af, maar we gaan uiteraard voor snelle vorderingen!)

 

Alle bouw en constructie werkzaamheden worden net als vorig jaar gecoördineerd door onze ‘man van de club’ - Bert van het Hof – hij ontvangt je met open armen als je je steen bij wil dragen: Een club bouwen we met elkaar, voor elkaar!

 

 

 

Nadat de terras tegels gelegd zijn, is de overlast voorbij maar de upgrade niet, hierover later meer!

 

 

 

Excuses voor het tijdelijk ongemak!

Gerelateerde nieuwsberichten

Geplande (oefen)wedstrijden

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode