header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Info zaalhockey 2012-2013

Nieuws afbeelding 27-11-2012
 

Bekijk hier de dagen en tijden van je trainingen, de indeling van de scheidsrechters en supervisors bij de thuiswedstrijden en de taken welke worden verwacht van de supervisor.


Indeling fluiten + supervisors 

Op zondag 9 december zijn de eerste zaalhockey thuiswedstrijden weer van start gegaan.
De indeling van de scheidsrechters kun je vinden onder het kopje 'schema's'--> 'wedstrijdschema' en dan kijk je op datum. De indeling voor de zaalwachten zijn te vinden onder het kopje 'schema's' --> 'barschema'.
 
Kijk goed wanneer jij bent ingedeeld om te fluiten of als supervisor. Natuurlijk ontvang je tegen die tijd ook een mailtje van de club als herinnering.

Taken supervisors

Gedurende een zaalhockey dag zijn er altijd twee supervisors aanwezig. Supervisors zijn het aanspreekpunt voor de spelende teams. Maar wat wordt er van hen verwacht?

Lees hier meer over de taken van een supervisor. Deze informatie kun je later altijd nog terugvinden via het kopje schema's -> zaalwacht.

De zaalhockeytrainingen zijn weer begonnen!

Helaas kunnen de teams niet iedere week trainen, omdat we daarvoor niet genoeg uren in de zaal beschikbaar hebben. Dat betekent dat teams ook geen vaste trainingsdag en tijd hebben. We hebben wel geprobeerd zo min mogelijk verschillende dagen in te plannen en het schema ook aangepast op de wedstrijdschema's. Je traint zoveel mogelijk in de week voor een wedstrijd. Kijk dus goed in het schema wanneer je training hebt!

Bekijk hier het trainingsschema voor de jeugd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaalcompetitie 2019-2020: De kampioenen

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode