header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Hoepelman Kappers sponsort MHC Sint-Oedenrode

24-11-2012
Hoepelman Kappers, met een salon aan de Borchgrave 11 in het centrum van Sint-Oedenrode, is met ingang van heden de nieuwe sponsor van MHC Sint-Oedenrode. Hoepelman Kappers wil zijn aanwezigheid in een dorp via sportsponsoring graag extra betekenis geven. Daarnaast zijn er ook enkele Hoepelman medewerkers die hockeyen bij de MHC.

De sponsoring van MHC Sint-Oedenrode levert ook de leden een voordeeltje op. Bij de contributienota's, die binnenkort worden verzonden, tref je een voucher aan met daarop de informatie over de kortingsactie.

In vier jaar aanwezigheid is het team van Hoepelman Kappers Sint-Oedenrode uitgegroeid tot vijf medewerkers. De organisatie is rond Den Bosch goed vertegenwoordigd met dertien salons en twee servicepoints.

Bijzonder in het pakket van Hoepelman Kappers Sint-Oedenrode zijn de haarwerken: zeer vakkundig door jarenlange ervaring, en met de beste materialen vervaardigd. Ook kun je Flip in Hair laten zetten: een revolutionair product om haar tijdelijk langer of voller te maken met uitneembare hair extensions. Zó gemakkelijk en met zo'n verbluffend resultaat, loop eens binnen als je er spectaculair uit wil zien tijdens een avondje stappen of een (hockey)feest.

Een afspraak maken bij Hoepelman Kappers Sint-Oedenrode kan door binnen te lopen (di - do 9.00 - 17.00, vr 9.00 - 19.00, za 9.00 - 16.00), te bellen ((0413) – 47 89 91) of, buiten openingsuren, online. Ga hiervoor naar http://www.hoepelmankappers.nl/.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode