header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

WORSTENBROODJES- EN KERSTBROOD ACTIE

6-12-2014

Beste leden,

 

Zoals iedereen weet is MHC Sint-Oedenrode een kleine club met een grote doelstelling op sportief gebied. Om onze doelstellingen te bekostigen zullen we een gedeelte bij elkaar dienen te brengen met acties. Daarbij willen we in dit geval ook op jou als lid een beroep doen. Indien we namelijk met zijn allen onze schouders eronder zetten, kunnen wij onze doelstellingen ook gemakkelijker mogelijk maken.

 

In de afgelopen tijd is er gekeken naar manieren waarop extra geld verdiend kan worden. De actie waarmee we deze keer van start gaan is het verkopen van worstenbroodjes (6 stuks voor € 7,50) en/of  Kerstbrood (€6,50 per stuk). We zijn erin geslaagd de worstenbroodjes en Kerstbroden scherp in te kopen. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar de club, dus is het van belang dat we zoveel mogelijk zakken en/of broden verkopen. De worstenbroodjes en Kerstbroden komen van Bakkerij Bekkers, een échte bakker en staat bekend als de lekkerste uit de buurt.

 

De actie loopt van 6 tot en met 14 december 2014!

 

In de bijlage vind je een speciaal inschrijfformulier, die gebruikt kan worden bij het verkopen van bovenstaande. Je kunt alvast je familie, vrienden en collega’s benaderen. Let op: de zakken moeten contant op voorhand betaald worden.

Tip: worstenbroodjes zijn ook goed te houden in de vriezer. Het is dus zeker mogelijk om meerdere zakken per persoon te verkopen. Gaat jou dat lukken?!

 

Het inschrijfformulier met het opgehaalde geld lever je uiterlijk op 14 december 2014 in op de Koninginnelaan 84. Let op; De enveloppe dient gesloten en voorzien van je naam en team ingeleverd te worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede registratie op het formulier.

 

Een week later, op (nog te bepalen datum), kun je de (verkochte) worstenbroodjes en kerstbroden komen ophalen. Je wordt hierover nader via mail geïnformeerd. Na afloop van deze actie zullen we uiteraard communiceren wat jullie inzet heeft opgeleverd en hoeveel geld we met deze actie samen voor de club hebben opgehaald.

 

Zijn er na het lezen van deze brief nog vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met GertJan van Thienen (0413-479742 of 06-46364695)

 

We rekenen op ieders hulp! Het is per slot van rekening voor onze club.

Let’s stick together: want de club dat ben JIJ!

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode