header foto header foto header foto header foto header foto
 
Communicatie

Alle clubfuncties nu online - deze vrijwilligers maken licht werk

Nieuws afbeelding 29-9-2021

Binnen de club wordt heel veel gedaan. Ben je ook benieuwd door wie? Kijk dan op de pagina commissies. Hier zie je een actueel overzicht van alle clubfuncties met foto, omschrijving en contactgegevens. Dat is ook makkelijk als je iemand nodig hebt.

Ook zijn er nog een aantal vacatures. Van kleine taken en iets grotere taken. Op de pagina organisatie zie je wat er allemaal te doen staat.

Vrijwilligers poster clubhuis

In het clubhuis hebben we ook een poster met vrijwillers. Deze wordt zo'n 2-3xx per jaar gedrukt, zodat we deze zoveel mogelijk actueel te houden. 

Managers, trainers, hulpouders en coaches

Technisch is het helaas nog niet mogelijk om deze personen online weer te geven. De teamfuncties kun je wel opzoeken bij de teams in de LISA app. 

- - - - - - - - -  -

Archief berichtgeving vrijwilligers:

Vacatures vrijwilligers

Er wordt veel gedaan in de club en bijna alles door vrijwilligers. Op onze website onder "de club" commissies kun je zien wie er wat doen. Ook hangt er een mooie vrijwilligersposter op de club. 

Ben je zelf nog niet actief en wil je graag iets doen? Op de website staan de functies waarvoor we nog hulp zoeken. Kijk onder: de Club > vacatures. Laat het ons dan weten en we gaan op zoek naar een mooie match. Je kunt ook zelf kijken in de functiematcher van de club voor de actuele taken. Deze taakmatcher is net in het leven geroepen en wordt steeds aangevuld met nieuwe taken.

Interesse of vragen neem contact op met een vrijwilliger of email naar:[email protected].

Vacatures uitgelicht:

  • Vanuit de MHC communicatie commissie zijn wij op zoek naar versterking voor promotiezaken (PR) binnen onze hockeyclub, met name gericht op het redigeren en schrijven van artikelen voor onze website, nieuwsbrief en de MooiRooikrant. Heb je zin om ons te helpen? Neem direct contact op met Jodi via 06-23442826 of mail naar [email protected].
  • We zoeken nieuwe mensen om het familietoernooi te organiseren, volgend jaar of jaar daarna. Heb jij daar zin in, met een paar vriendinnen? Het draaiboek ligt klaar! Voor meer informatie: Marion Bach 06-44143521

  •  

    We zijn op zoek naar 1 of 2 enthousiaste ouders (m/v) die het wedstrijdsecretariaat op zaterdag willen gaan bijhouden/verzorgen. Het gaat puur om administratieve taken, dus hockey ervaring is geen must. Het is wel makkelijk als je een connectie met de jeugdteams hebt.

     

 

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws