header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

thematrainingen

27-9-2014

Onder leiding van de technische commissie van onze club wordt er dit seizoen een pilot gestart om ieder lid (vanaf C-jeugd) de mogelijkheid te geven om zijn of haar techniek wat bij te schaven. Iedereen heeft wel een techniek die voor wat verbetering vatbaar is of je nu voor het eerst een stick in je handen hebt of al 30 jaar.

Wat is het idee? Het idee van deze thematraining is dat iedereen de mogelijkheid krijgt om individueel wat extra training te krijgen op een of meerdere hockeytechnieken. Er zijn twee trainingen. Een met het thema ‘slagtechnieken’ en een met als thema ‘balvaardigheid’. Er zullen trainers van heren 1 en trainsters van dames 1 aanwezig zijn om iedereen individueel tips en adviezen te kunnen geven. 

Wanneer vinden de trainingen plaats? De senioren kunnen de training volgen op donderdag 23 oktober van 19.00- 21.00. Er wordt dan per thema een uur training gegeven. Na afloop van de trainingen kan de derde helft getraind worden in de kantine en krijgen wij graag feedback op de training.

 

De junioren kunnen de trainingen volgen op zaterdag 25 oktober tussen 14.00- 16.00. Er wordt dan per thema een uur training gegeven.

Meer informatie kun je lezen in de bijlage. 

Aanmelden via [email protected]

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode