header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalhockey

31-10-2012
De zaalhockeycommissie is momenteel druk bezig met de voorbereidingen op een nieuw zaalhockeyseizoen. Met een gloednieuwe zaalhockeycommissie én sporthal verandert er het één en ander, maar het belangrijkste is dat liefst 15 jeugdteams en 4 seniorenteams weer gewoon in Sint-Oedenrode kunnen zaalhockeyen. De wedstrijdschema's zijn nog niet bekend, maar zullen zodra deze bekend zijn op de website worden geplaatst. Over een aantal zaken informeren we jullie in deze nieuwsbrief alvast.
 
Wanneer?
Direct na afloop van het veldhockey starten de trainingen voor alle teams. Dat is in week 48 (vanaf 26 november). Het trainingsschema zal binnenkort bekendgemaakt worden. De competities starten in week 48 en eindigen in week 8 (24 februari). De thuiswedstrijden worden gespeeld in sporthal De Streepen, waar ook de trainingen voor seniorenteams plaatsvinden. De jeugdteams trainen in sporthal De Kienehoef.
 
Wie?
Alle coaches worden binnen enkele dagen via e-mail geïnformeerd over het zaalhockey. Alle jeugdteams, heren 1, heren 2, dames 1 en dames 2 kunnen dit seizoen zaalhockeyen. Wij gaan er van uit dat iedereen uit deze teams deelneemt aan het zaalhockey. Mocht je niet mee kunnen of willen doen, geef dit dan door aan je coach!
 
Bijeenkomst coaches donderdag 22 november
Wij nodigen alle coaches uit voor de informatiebijeenkomst die de zaalhockeycommissie op donderdagavond 22 november vanaf 20:00uur in het clubhuis organiseert. Meer info hierover volgt in de e-mail aan de coaches.
 
Meer weten?
Stuur gerust een mailtje naar
[email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaalcompetitie 2019-2020: De kampioenen

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode